| DonEduardo a întrebat:

Daca ati fi foarte bogati, ati da bani nevoiasilor?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Da.

19 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nevoiașii nu îi ajungi doar dacă le oferi bani. Îi ajuți dacă le oferi un loc de muncă, dacă copiilor lor le oferi școală și îi ajuți să aibă un viitor mai bun.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să dau bani pomană? Nu. Bill Gates a făcut o fundație care investește în programe care să rezolve problema sărăciei. nu le dă el bani să își cumpere de mâncare.

| Mosotti a răspuns:

Nu, nu as da bani nevoiasilor, daca as fi foarte bogat inseamna ca am o foarte mare influenta si politica, deci as face ceva sa nu mai existe nevoiasi! Sa fie nivel de trai sus, sa fie de munca si sa nu mai existe saraci.
Sa fie doar oameni de rand, instariti si bogati.
Dar nu sa existe sub nivelul om de rand care o duce decent.

Ce inseamna decent:
Sa poti din salariu sa mananci cam ce vrei in sens de chestii de baza, carne, lactate, oua, dulciuri, legume, fructe, sucuri.
Sa poti sta intr-un apartament decent, sa-ti platesti chiria (sau sa poti cumpara un ap cu rate decente), sa iti platesti toate utilitatile.
Sa poti pune ceva si deoparte pentru diverse.

Cam asta e.

Daca nu as putea face asta, da, as mai ajuta pe unul si altul.

| Simpatic a răspuns:

Da as da celor care au nevoie, exista si "nevoiasi"de pe urma celor care castiga bani alti profitori, de obicei cersetorii in spatele carora sunt diferite persoane de etnie rroma

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Depinde de cine este.

| halogen001 a răspuns:

Da.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu. Eventual mancare sau haine, dar nu bani sa-si ia alcool si tigari cu ei.

| Apokales a răspuns:

Nu, pentru ca le scade motivatia.

| DonEduardo explică (pentru Apokales):

Unii sunt mult prea saraci ca sa aiba acces la invatatura. Si, te rog, nu raspunde cu o chestie de genul"nu e problema mea". Gandind asa, specia umana se va duce pe apa sambetei.

| DonEduardo explică (pentru Apokales):

Unii sunt mult prea saraci ca sa aiba acces la invatatura. Si, te rog, nu raspunde cu o chestie de genul"nu e problema mea". Gandind asa, specia umana va ajunge de tot rasul.

| Apokales a răspuns (pentru DonEduardo):

As avea vreo obligatie daca as fi bogat? Daca esti bogat nu inseamna ca trebuie sa dai celor saraci sau ca ai furat banii. Deci de ce trebuie sa dau celor saraci?

| ShaOfHatred a răspuns:

If I had all the money in the world,
I'll probably burn them all

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu mai dau si acum cate 1 leu sau cand imi mai ramane marunt si sunt la milioane de ani lumina de a fi bogat. Depinde de om.

| Anuket a răspuns:

Depinde cum sunt acele persoane, dacă lor le place mediul în care trăiesc, adică dau totul pe băutură, jocuri de noroc, sau nu vor să muncească, nu le-aș da niciun ban.

| Februar30 a răspuns:

I-as ajuta ca sa iasa din saracie doar, ca apoi sa se poata ajuta singuri. Alimente, adapost si strictul necesar.

| Kakarotto2016 a răspuns:

Depinde la cine

Întrebări similare