Părinții lor sunt de vina,nici părinții lor nu au fost educați,nici bunicii și tot așa,toată familia de-a lungul istoriei a fost așa cu părinți și copii cu probleme comportamentale și altele.
Știu,eu vad peste tot ce fac,nici părinții lor nu sunt mai buni,femei bătrâne am văzut vânzătoare la magazine care au comportament similar,care au dat în mintea copiiilor au numai ură și dusmanie in suflet femei in toată firea. Ce pretentii sa mai ai de la copiii lor daca ele provoacă la magazin clienții? Cum sunt copiii așa sunt și părinții. Daca într-un mediu copiii asista la înjurături,scandaluri,consum de alcool,droguri, îl lasă să facă ce vrea el, atunci copilul ăla va avea probleme toată viața, rar sunt unii care le maturitate s-au schimbat în bine, de regulă copiii aia la maturitate ajung sa se confrunte cu probleme psihice!
Copiii trebuie educați prin disciplina și blândețe,sa conviețuiască cu armonie între părinți,sa ii educe frumos fara abuz și violente și pedepse aspre! Daca la vârsta aia e așa înseamnă că nu a fost educat corespunzător până la vârsta respectiva,ceea ce înseamnă că vina se datorează părinților neglijenți. Trebuie sa ii oferi atenție,iubire unui copil, înțelegere, respect, totul în limita bunului simt, daca îl ignori mereu poate să ajungă în situația respectivă.
Răspunde-mi te rog frumos dacă vrei și consideri ca dorești frate.
Cum l-ai fi pedepsit tu find tatăl lui aflând de la mama lui Adevărul de fapt care este și cum a tratat-o pe mama lui în lispa ta( soția ta)
Nu l-aș fi pedepsit onur că nu permiteam sa se ajungă aici,copiii de la anturaj prost pot ajunge așa,dar asta că părinții nu le da deloc atenție,ii ignoră sau nu îi iubește. și atunci ei se refugiază între bagabonți, țigări apoi droguri.
E greu oricum sa fii atent cu copiii din ziua de azi, eu vedeam copii in parcuri care fumau fara nici o problema, acolo e vina părinților care consuma alcool in loc sa se ocupe de copii, care se cearta mereu față de copii și chiar se bat.
Și eu ) Când eram în construcții la muncă în Constanța în oraș la mine vineau Ciutani "nebuni" din ăștia mici înjurau dădeau în noi cu ce aveam prin curte nisip lemn înjură de toate) copii ce săle face doar nu ne punem la mintea și creierul lor că dăm de roblox)
Sănt într-adevăr copii în ziua de astăzi prea lăsați în soarta lor a facut ravagii internetul asta tiktokul ăsta cu uni părinți copii...
Tu ai sa fi un TATA DE NOTA 10 BOSS
Într-o o alta viață poate
Numai tu ma vezi așa. Îți mulțumesc că ai o perere așa buna dar știi și tu că sunt damblagit din cauza jocurilor, deci nu sunt, știu doar teorie multa practica ma omoară. Și eu am avut parte de părinți de ăștia și eu acum sufăr mult din cauza asta!
Frate cu toți am defecte cu toți avem păcate cu toți avem fapte și fapte...
La cum gândești și ești tu cu Adevărat eu știu sigur ca ai să fi un om Familist. Fiindcă nu toți ai mentalitate mintea ta măcar tu esti un om sincer asumta cu ce faci și nu îndeamni pe alți la prostiel alea și spui Adevărul frate la oamenii sa nu ajungă sa facă asa ceva că-și vor distruge viața nu toți sănt ca tine și tu ști asta câți nu încep aparate? Ști câți? Care din ei sau oprit? Sau încercă sa iasă din drumul ăla? Mulți ști ce face nu? Îi trage și pe alți după ei sa bage banii acolo da tu n faci rahaturile astea ești asumta spui ba nu faceți asta spui te dai pe tine explul să nu ajungă în situația ta care curajul sa spună Adevărului pe nume? Puțini extremi de puțini...
Eu recunosc că sunt prost că am jucat acolo nu mai mă bagă nimeni în seamă din neam, m-am certat și cu unii prieteni din cauza lor am rămas singur și falit! Nu sunt deștept că dacă eram le evitam, nu repetam aceeași greșeală de atâtea ori! Sunt un om terminat! Sper sa nu se apuce nimeni de așa ceva, am stat de multe ori nemâncat cate 5-15 zile din cauza lor! Da,eu am empatie, nu sunt așa de rău precum par și susțin pe aici,sunt un om înțelept care încearcă să ajute, daca aveam bani ajutam multa lume și cu bani dar sunt și eu amarat așa că ajut cu sfaturi. Odată ce ai intrat în cazinou ți-ai distrus complet viata! Eu acum lupt sa nu ajung la sinucidere mi greu tare fără bani, am dezamăgit multa lume care m-a ajutat! Eu nu sunt mândru deloc de mine.
Eu am curajul, mereu am recunoscut ce fel de om sunt, nu m-am dat ceea ce nu sunt, mi-am recunoscut toate problemele, nu mă ascund după deget îmi asum.
Cine se apuca de păcănele 70% șanse sunt sa ajungă la sinucidere,eu le spun din experiența mea, o sa ajungă rău de tot cei care joaca la aparate.
Da eu o sa le las, sunt sarac și nu are rost sa mă dau in societate ceea ce nu sunt și să cred în iluzii că voi câștiga acolo pe termen lung.
O sa le las, și țigările le-am lăsat. Am dezamăgit din neamuri multa lume mă simt ultimul om de pe pământ nu am jucat din banii mei că atunci era altfel pierdeam pe barba mea.
Sunt da, sunt familist, dar și eu ca tine mi-am pierdut familia dar viața merge înainte.
Un om care își recunoaște greșeala față de el însuși iar apoi este asumat și învață din greșeala sa. Dumnezeul așa spune. Acel om este pe jumătate iertat iar celălalt jumate își va demonstrat lui însuși dacă merită să fie iertat. Iar tu nu ești un om prost ai greșit ca tot omul orice om face greșeli orice om are fapte pe lumea asta nu trebuie sa fi judecată pentru faptele tale personale frate stai liniștit sănt alți care comite fapte grele proxeneți pedofilii violatori criminali drogați care se leagă de oamenii pe stradă degeaba și le cere intervalul... ăștia nu-s iertați nici pe lumea asta nici pe lumea cealaltă iadul multora va începe de aicia de pe lumea asta fiindcă uni sănt prea de ne iertat...
Știu am văzut băieți in Constanța erau la grămadă în același loc la pariuri sportive frate nu ai ce să-le face frate...
Da dar neamul nu o să mai mă vadă cu ochi buni niciodată! Oricum nu prea mă vedeau dar na...
Aia sunt nebuni frate nu știu eu sunt un tip liniștit, civilizat doar aparatele m-au discreditat! Eu sunt sfânt aproape așa de liniștit sunt, și nu arat deloc a băiat cuminte arat a bătăuș! Nici nu ai zice că am anxietate
Lasăi săte considere toți după bunul lor suflet și inimă și plac cum vor ei își doresc ei.
Părinții lor sunt de vina,nici părinții lor nu au fost educați,nici bunicii și tot așa,toată familia de-a lungul istoriei a fost așa cu părinți și copii cu probleme comportamentale și altele.
Știu,eu vad peste tot ce fac,nici părinții lor nu sunt mai buni,femei bătrâne am văzut vânzătoare la magazine care au comportament similar,care au dat în mintea copiiilor au numai ură și dusmanie in suflet femei in toată firea. Ce pretentii sa mai ai de la copiii lor daca ele provoacă la magazin clienții? Cum sunt copiii așa sunt și părinții. Daca într-un mediu copiii asista la înjurături,scandaluri,consum de alcool,droguri, îl lasă să facă ce vrea el, atunci copilul ăla va avea probleme toată viața, rar sunt unii care le maturitate s-au schimbat în bine, de regulă copiii aia la maturitate ajung sa se confrunte cu probleme psihice!
Din această situație consider că ar fi greu să îl scoți, ar trebui ca părinții să vorbească între ei și să îi impună niște reguli pe care ori că vrea ori că nu, să le respecte.
Dar trebuie avut grijă ca aceste crize sa nu transforme în "mai bine fug de acasă", copilul se poate gândi la așa ceva.
Oricum cel mai bine ar fi să nu se ajungă la așa ceva, copilul nu a avut o educație corectă, sau poate nici nu a avut, cam acesta ar putea fi motivul, dar poate are și temperamentul unuia dintre părinți, până la urmă copilul seamă cu părinții.
El ascultând doar de tatăl său. De ce? Având frică de el. Crezi că ar putea avea o șansă acum în "educația" sa? Prin frică și abuz putem "educa"copii?
Am spus că trebuie luate niște măsuri, dar nu am adus vorba de "frică și abuz", dacă asculta măcar de un părinte e bine, dar dacă nu știe cum să procedeze, atunci problema lui, măcar dacă ar observa problem.
Bine frate mulțumesc frumos pentru timpul tău atenția ta acordată și faptul ca țiai loat din timp să-mi răspunzi.
Pai, nu inteleg, este un caz ipotetic sau tu esti tatal? in general, parinti trebui neaparat sa ajunga la o intelegere comuna in legatura cu disciplina baiatului, apoi aplicata fara compromis. acel baiat, daca se cpmporta asa din cauza telefonului, din privinta mea ar trebui sa isi piarda drept pedeapsa toate privilegile electronice si apoi sa le castige din nou in functie de comportament, chiar daca urla si plange, nu se poate asa ceva. as face o lista cu punctaj, pentru fiecare fapta buna as adauga puncte si invers. cand ajunge la anumite puncte isi castige din nou un gadget. apoi, daca ridica mana si bate, trebiu tinut de maini asa sa fie mainile la spate.
Eu n-am copii. Este o întrebare de amea.
Mulțumesc frumos Aurel111 pentru răspunsul tău pentru atenție și timpul tău personal acordată întrebări mele .