| gigiro a întrebat:

Daca ati fi presedintele tarii maine ( nu ma luati cu ' utopii ' si chestii din astea), ce ati face concret? De exemplu, eu, mi-as micsora salariul la 1000 €. Apropo, stie cineva ce salariu au mai marii zilei, mie mi-a fost ' frica ' sa ma interesez de teama unui atac cerebral.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

As trece parlamentarii la matura ca prea au stat degeaba pe banii nostri, macar sa faca ceva productivwinking
As face niste sosele mai bune, ca daca tot platesc soferii rovinieta macar sa aiba rezultate clareraised eyebrows
E nevoie de un om ca Vlad Tepes in fruntea tariithinking
Absolutdevil
Rau da` bunbig grin

4 răspunsuri:
| User a răspuns:

As omori tiganii, evreii, ungurii si homosexualiilaughing

| Hombre a răspuns:

Raman impresionat cat de buni suntem ne micsoram salariile avem grija de copilasii de pe strada de abandonati, taiem mainile la hoti, interzicem avorturile.Suntem plini de bunatate si mariminie, tragind concluzia uitanduma la categorii " cauze nobile'' este la 0.

| costymaximus a răspuns:

Este usor sa zici ca ti-ai micsora salariul, dar nu stiu cum vei reactiona cind toata lumea din jurul tau va fi cu gindul cum sa-si mareasca veniturile.Eu as modifica constitutia, apoi as instaura legi de tipul celor islamice, te-am prins furind-harst mana taiata, etc.In Arabia Saudita nu cred ca este atata furaciune ca aici.

| MikyMi a răspuns:

Cred ca as avea grija ca copilasii de pe strada si cei abandonati prin spitale sa aiba o casuta calda si frumoasa si chiar o familie (desi e mai greu), a-si interzice avortul sa fie permise doar acelea in care spre exemplul bebelul n-are nici o sansa sa ajunga pe lume. Doamne cate n-as face! Dar n-am eu puteri dintr-astea. sad