Beyonce ... deoarece e foarte frumoasa si talentata si mi-as dori sa fiu o "diva" ca ea
Florin piersic sau mircea badea, florin piersic pentru ca vb mult si ar trebui sa existe si o varianta feminina, si mircea badea pentru ca imi place si mi-ar place sa fiu la masuta macar pentru 5 minute pentru ca am multe de zis.
Sunt multe vedete care imi plac.Acum nu as putea sa ma hotarasc cine sa fiu, dar daca as putea, as fi o vedeta ffff bogata care a castigat banii f usor, mi-as tranfera o buna parte in contul meu si as trai su eu ca o vedeta mai multe zile, nu doar una.Si atunci as face de toate...shopping la greu, vacante. Aaaa da, as vizita Dubai si m-as caza la Burj al arab o luna.Cred ca acolo poti avea de toate, pana si insula ta.Si as lua cu mine doar iubitul. Dar sa ne trezim totusi la realitate...
Nu vreau sa fiu nimeni in loc de mine Si daca as fi, as vrea sa fiu Bella (din Twilight). Pur si simplu as fi eu
Pai cred ca as fi Avril Lavigne...canta rock:X, e rebela si arata cool.
As vrea sa fiu michael jackson, cu toate ca sunt fata, si as organiza o petrecere cu multi copii, si ar fi obligatoriu sa se simta bine plus, m-as folosi de averea mea pentru a da toti banii la nevoiasi ...and WORLD PEACEE!
anonim_4396 întreabă:
AllieAyl întreabă: