Eu aș vrea să am mai multă încredere în mine, să nu mai fac toate prostiile pe care le-am făcut, să mă joc și distrez chiar mai mult decât am făcut-o.Cam astea.
Eu dimpotrivă, m as stresa mai puțin în legătură cu materiile la care îmi era greu. Le dădeam prea multa importanta în loc sa înțeleg ca toate astea nu vor conta atât de mult în viata. Învățatul este în regula pentru a putea sa ți dezvolți mintea, sa ai cunoștințe generale, sa te axezi pe un domeniu care sa te intereseze și pe viitor. E în regula sa înveți bine dar e la fel de în regula dacă nu poți sa fii foarte bun la matematica sau chimie. Sunt materii la care poți sa fii bun și altele la care poți doar sa te descurci.
Eu nimic, consider că am profitat destul și de bune și de rele în școală și liceu. De fel am o memorie bună și nu a trebuit nici o dată să învăț prea mult, dacă repetam o dată era destul, dar și asta doar la materiile stufoase.
Îmi pare rău însă că am ratat o tipă de care îmi plăcea enorm prin gimnaziu, dar până mi-am făcut eu curaj să-i spun deja era târziu că avea pe altul.
Nu m-aș duce la scoala! Învățătoarea mea urla non stop la toți fără niciun motiv Dacă ar fi sa ne luam după așa numitele legi ale educației acum ar fi fost data afara!
Aș învăța mai bine, aș lua notițe altfel, aș citi suplimentar să înțeleg mai bine materia, m-aș băga în seamă mai mult cu colegii și m-aș axa mai mult pe sport.
Nimicc, nici eu nu am invatat cat sa trec clasa, am invatat doar la materiile la care ma interesa, stiam ce vreau sa fac pe viitor.Pot sa spun ca m-am distrat, am avut chiuluri ca in filme, totuk chiar a fost ok si frumos la mine, cu iubiti cu tot ce trebuia
Nimic,nu eram costient de multe lucruri iar acum nu vreau sa le bag in seama.