As fi invatat mai mult si as fi lasat distractiile pe mai tarziu in viata. Dar astea sunt intrebari introspective care te tin treaz inainte de somn si nu iti aduc liniste.
Cel mai bine este sa accepti ca unele chestii chiar nu le poti schimba, pe alea le lasi in voia lui Dumnezeu si sa te concentrezi pe acele lucruri pe care inca le poti schimba si sa nu repeti greselile din trecut sau sa renunti pe cat poti la lucrurile care te trag in jos, cum ar fi viciile sau obiceiurile proaste pe care orice om si le formeaza in timp.
Tot! Îmi urăsc persoana.
Singurul lucru pe care l-aș păstra la mine ar fi dărnicia/bunătatea oricum o fi bunătatea asta a mea pentru că totuși vine la pachet și cu reversul, răutate, adică pot fi răzbunătoare când lumea mă ia de proastă.
Însă și aici aș schimba afectivitatea mea adică aș dori să rămân aia care e Maica Teresa, dar pe care nu o atinge nimic
nu vorbe grele, nu dușmani, nu prieteni care te trădează, nu prieteni care te abandonează, dintre toate, astea sunt cele mai grele de digerat pentru oamenii ca mine ai dracu de sensibili.
În rest cum spuneam tot.
Aaa, de fapt aș mai păstra și bunul simț/educația, sper fără a suna a arogantă, dar sigur știu că am bun simț și într-o lume tot mai needucată, ador asta la mine, de fapt cred că ăsta e singurul lucru pe care-l plac, dar și pe aici pot exista dar.
Dar per total, tot aș schimba.
Da că răspunsul de jos răspund că caracterul,trebuie sa devii mai bun, mai atent, mai iubitor, grijuliu pentru cei din jurul tau, corect.
Acesta nu e un motiv, dar whatever
Sinceritatea,sufletul și puțin din fizic.
Dar in principal, nu as vrea sa mai fiu atat de sincera cu lumea…
Din trecut nu aș schimba nimic, însă pe viitor mi-aș dori să fiu mai agresiv, mai incisiv
Să nu mai fiu atât de amabilă și să nu mai las lumea să facă mișto de mine