| GulubuntzBudulush a întrebat:

Dacă ați mai putea vedea desenele vechi cum era Familia Trăznită Mezga și altele v-ați uita? Că sunt și eu curios.

4 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Eu am cautat familia traznita si nu se mai gaseste pe net. Doar in maghiara, in limba originala, dar cine sa inteleaga laughing
Mie imi placea zambetul lui Sharon de pe Minimax cand eram mica si m-am uitat recent in engleza si am descoperit ca e mult mai lung serialul dar cred ca aia de la Minimax nu aveau bani sa il cumpere laughing

| GulubuntzBudulush explică (pentru Furnicuta000):

De fapt familia trăznită se înțege dacă știi germană, italiană sau olandeză. Plus că sunt 2 episoade vechi cu subtitrate în limba engleză dar poți traduce automat pe Youtube în română. Eu o să postez pe net pe canalul Desene Alese vreo 3 episoade cu Familia Trăznită Mezga. O să postez și cu Sharon câteva episoade din sezonul 2. Și sezonul 3 e posibil să nu fi fost difuzat pentru că avea un episod cu oameni pe invers.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru GulubuntzBudulush):

Italiana inteleg dar sa ma apuc sa invat germana sau olandeza...nu, mersi laughing

| GulubuntzBudulush explică (pentru Furnicuta000):

Nu e nevoie că o să postez eu desene animate cu Familia Trăznită dacă ești interesat sau interesată. Trebuie doar să te abonezi la canalul de Youtube Desene de Vis. Pentru asta îți trebuie cont. Momentan am câteva desene vechi numai https://www.youtube.com/channel/UCa38qBPsi3sC2f5jRxk7XcQ.