| pisicutza_5001 a întrebat:

Daca ati merge la o petrecere cu ce v-ati incalta dintre: a) niste pantofi roz, pufosi cu toc, foarte eleganti sau b)niste tenesi comozi, sport, cu niste culori dragute si accesori vesele? (Intrebare fara rostbig grin ar fi dragut sa raspundeti)

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

Depinde de petrecere si de local si de persoana sarbatorita. Daca e ziua prietenului, a celei mai bune prietene si alte pers mai importante atunci aleg a), dar daca sunt invitata la o petrecere pentru bowling(de exemplu) unde sunt numai pusti de 16-17-18 ani care nu sunt foarte importanti aleg b).

13 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Roz? poate negri.
dar cred totusi ca aleg varianta b. happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cred ca as merge pe tenesi... Imi plac pantofii eleganti, dar nu as putea sa fiu incaltata cu ceva roz...

auran
| auran a răspuns:

Pai depinde ce fel de petrecere este - daca este de fite mai elegant;
eu prefer mai sport ca sa pot dansa...

| Gabry a răspuns:

Varianta b!

| Elly4all a răspuns:

Eu sunt de obicei o fire mai sportiva sa ca m'as imbraca cu un maieu strans pe mine, niste blugi stransi pana jos( inchisi la culoaresi mulati)si o pereche de tenesi comozi.si bine inteles accesorii care sa se potriveascahappy

| marry a răspuns:

Varianta b)...cred ca m-as simti mai comod si nu as atrage atentiawinking

| Jupiter a răspuns:

M-as incalta cu tenisi.

| florar a răspuns:

Intai, nu se spune tenesi, nu stiu cum s. a raspandit,, moda'' asta' la o petrecere ma incalt cu pantofii in care pot dansa toata noaptea.

| Chuck a răspuns:

Pantofiori roz cu un toculetS veselaSHbatting eyelashes.

| DeeVee a răspuns:

Indiferent de petrecere b...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi culmea sa ma incalt eu cu niste pantofi roz, pufosi cu toc rolling on the floor Il las pe Naomi sa incerce pantofii tai, eu umblu-n adidasi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aleg tenisiiwinking

| mirela_2316 a răspuns:

Pai cei roz cu toc si pufosi nu cred ca au ce cauta la petrecere, poate in alta parte (in intimitate) tenesii poate la o discoteca ...depinde de petrecere...

Întrebări similare