Hmm...foarte frumoasa intrebare! Pai as avea mai multe dorinte... mi-ar placea ca in una din vieti sa fiu o floare, pentru a putea simti cum ma mangaie razele soarelui, pentru a avea un parfum incantator si pentru a putea imprastia in jur Frumosul. Apoi mi-ar placea sa fiu un fluturas, care cu aripile sale ce parca au furat culorile curcubeului sa zburde din floare in floare, lipsit de griji. Unul dintre visurile mele este sa zbor, asa ca una dintre reincarnarile mele ar fi cu siguranta intr-o pasare. Mi-as putea intinde aripile, m-as putea avanta in inaltimi si as putea sa ajung in cele mai frumoase locuri de pe Pamant. Ce poate sa fie mai frumos de atat? Pe langa asta, glasul meu ar fi dulce si ar putea forma melodii neasemuit de frumoase cu care as incanta sufletele celor care m-ar asculta. Mi-ar placea sa fiu si un peste (sau delfin cum ai zis si tu), pentru ca as putea inota pana in cele mai ascunse locuri ale oceanului. Bineinteles ca mi-ar placea sa fiu si un catelus sau o pisicuta( insa ar fi frumos daca as face parte din categoria celor iubiti si ingrijiti cum trebuie), pentru ca as putea sa ofer dragoste absolut neconditionat celor din jur, as putea sa ma joc in voie si as avea parte de multa, multa iubire...
P. S. Daca nu ar fi un animal mitic m-as reincarna intr-un inorog, animal binecuvantat cu intelepciune, blandete, voce precum clinchetul unor clopotei si care, cel mai important, aduce pacea.
Un catelusImi plac mult cateii. Si mi-as dori sa ajung si la o familie care sa ma iubeasca si sa imi ofere adapost, mancare...tot ce este potrivit pentru un catelus
Poi vultur nu imi place, ca imi e frica de inaltime .in apa nu imi place, ca e intuneric .cred ca cel mai bine mi-ar sta in pisicá.de fapt motan, nu e vorba de aia, de mai am si 9 vieti.Si pisicile sunt adorabile, curate si foarte inteligente.
Pai cred ca intr-o pasare, mai exact cioara!
de ce?
pentru ca cioara (am auzit )ca traieste mai mult de 100 de ani!
Intr un catel de preferat chihuahua sa ma alinte toata lumea cu " vaai ce scumpaa e " "uite-o cum se joaca cu copii" super sweet
In fluture, ptc chiar daca as trai o zi, cred ca ar fi cea mai frumoasa, imi place aspectul lor.
http://www.scienceline.ro/......rpurii.jpg