Daca traiesti departe de civilizatie de unde dusmani asa mari de ai nevoie de doua arme?
Dude, era o gluma partea cu dusmanii. Dar da, 10 mm si 2x79 sunt esentiale pentru traitul in padure.
Cred ca vomit daca le-aș face pe astea. La modul serios. Acum, na, fiecare cu gusturile lui.
https://www.tpu.ro/......-dua-lipa/
Eu sa fiu sanatos, frumos si bogat avand mosteniri ca sa am tot timpul pentru mine, nu sa lucru pentru altul ca sa se imbogateasca el pe munca mea (nu poti fi bogat daca nu iei din munca altora), sa stau in oras ca asa imi place, sa am magazine oriunde. Sunt comod, nici sa incep ceva pe cont propiu nu as vrea.
Cam asa.
Un miliardar hotărăște să se retragă în munți, își trece afacerile in administrarea copiilor, își cumpără un munte, își construiește un castel în vârful muntelui și plătește unei firme de catering să-i livreze timp de 29 de ani.
După un an de izolare aude cum sună telefonul, îl ignoră, dar vede că apelantul insistă și răspunde.
De la capătul celălalt al firului cineva îi spune:
- Bună vecine, eu sunt miliardarul din vârful muntelui de vizavi!
- Și ce dorești?
- Vreau să te invit la o petrecere cu alcool și mult se*x!
Ăsta se gândește un pic și acceptă. După un an de izolare voia să vadă fețe noi.
- Bine! Accept invitația! Dar cum să vin îmbrăcat?
- Nu are importanță că vom fi doar noi doi!
Ai grijă ce-ți dorești și atenție la miliardarul de vizavi.
Crede-ma ca eu am trait ceva de genul. Nu mai romantizati aceasta viata pentru ca pana la urma tot in societate se simte omul cel mai bine. Oamenii sunt fiinte sociabile, e in instinctul lor. Desigur ca e buna o escapada din asta din cand in cand, dar nu pentru toata viata
Eu nu sunt sociabil! Sunt ridicol de selactiv cu anturajul meu si am doar 3 oameni pe care ii pot numi prieteni. Nu am o problema in a interactiona cu lumea, ma descurc in orice mediu social mai pune. Ca idee, la un moment dat ma anturasem cu tipi din aia negri din uk care purtau macete asa cum porti tu geanta . Dar in acelasi timp sunt si un introvertit. Pot sta luni de zile singur, nu am o problema. Si mai ales ma multumesc cu putin. Asa ca nu as duce lipsa de nimic in natura.
Ba o sa duci lipsa, o sa fie greu sa-ti procuri multe. Sa nu mai zic ca atunci cand o sa ai copii o sa trebuiasca sa ii duci la scoala deci ori faci zeci de km zilnic (intoarcere la oras practic ) ori ii trimiti la internat. Ce te faci cand o sa vrea sa mearga copilul la o activitate extrascolara gen dansuri sau cand o sa fie invitat la o zi de nastere la un coleg (ca prieten de familie nu o sa ai ).
Bine, sa zicem ca nu vrei copii, dar tot o sa te saturi de singuratatea aia
Am specificat " suficient de departe cat sa nu am vecini si suficient de aproape ca sa ma pot aproviziona". Si asta include si sa dau copilul la gradinita din sat. ( daca o sa am). Desigur ca scenariul meu este total nerealist, niciodata nu am sa imi permit visul asta, ca sa nu mai vorbesc de glock si de M70 ca astia nu te lasa sa detii nici macar o prastie Oricum daca imi voi realiza visul asta, te astept pe la mine, sa vedem care dintre noi este mai pragmatic si mai cinic
Copilul o sa mearga 3 ani la gradinita si 5 ani la scoala primara. Dupa aia ce faci?
Sfatul meu e sa tii scenariul asta doar pentru o casa de vacanta, e mai bine asa
Ba nene, dar tu chiar nu vrei sa lasi omu' sa viseze Da, are sens ce spui, dar oricum nu este realizabil visul meu. Si acum cand fac day dreaming, trebuie' sa ma gandesc ce o sa faca fimea dupa ce termina generala din satul cucuiesti, merci
Bine bine
Tu vorbesti care imi cereai mie nr de tel insistent, ce de antisocial mai esti...
Sunt antisocial. Si dati'am cerut nr de telefon. Voiam sa imi dai detalii despre sport si despre motivare ca stiu ca te pricepi. Sunt inttovertit si anti social pentru ca asa sunt de cand ma stiu, dar nu pentru ca am anxietate sau vreo fobie sau vreo depresie. Si asta nu ma impidica sa vorbesc cu tine pe whats' up si chiar sa bem o bere si sa spargem o punga de seminte. Am lucrat in tot felul de fabrici si pe afara si m-am anturat ft usor cu lumea. Imi este greu sa iti explic... este si o calitate si un defect in acelasi timp. Dar tin minte raspunsul tau " nu am nevoie de prieteni online". Te inteleg.
Foarte bine ca intelegi, ma bucur. Fac pariu ca nici nu te ti de sport sau ca nici nu te-ai reapucat, deci, nu-ti pasa, ai fi vrut doar sa vb cu mine nu ca ti-ar pasa de sport.
Ba da imi pasa! Ti-am si spus ce seturi faceam. Dar in ultima vreme nu mai am motivatie. Asa ca daca vorbeam cu tine despre asta, ma motivam ca tu imi spuneai cat tragi si trebuia sa ma motivez si eu ca sa ma laud. Si da, am specificat ca mi-ar fi placut sa vb cu tine. Nu vad nimic rau in asta.
Vrei motivatie? poate crezi ca e lauda, merg doar de o lunaj umate la sala si deja am pus 2 kg si mi-a crescut si masa musculara destul de vizibil, chiar am fost laudat de cineva care m-a vazut dezbracat, slabisem rau ce-i drept.
Beau ceai de musetel care ma ajuta cu somnul(e foarte eficient) si te si calmeaza, e exact ce imi trebuia, e si antiseptic si antibacterian pe deasupra.
Ma abtin de la alcool si ma chinui sa ramana asa.
Ignor aproape tot ce ma inconjoara in afara de maica-mea, singura mea familie si singura careia ii pasa.
Si ghici ce, fac toate astea fara sa ma incurajeze nimeni, din mizeri m-am ridicat si le fac in timp ce se arunca cu pietre in mine.
N-ai nevoie de motivatie, ai nevoie de un impuls.
Stiu bossule, ca si eu faceam. Nu la nivelul tau. Dar imi facusem mica mea rutina. Acum cand ajung acasa, cad balega. Nu vreau sa ajung la muschi. Este suficent sa mai dau jos din cazan. Nu este mare, e asa ca o gravida in 3 luni. Si sa scap si de man's boobs. Cred ca fac in necaz la multe fete . Sa zic ca am maxim 6 kg+ pentru inaltimea si varsta mea. Ai mei nu fac sport, doar sticlism. Cat despre mancatul sanatos, sunt ok aici. Nu zahar, nu sloap, putina paine. Oarecum sa zic ca am nevoie de male competition. Sa imi zic: da cum pl#$@ mea ala a facut 100 si eu nu pot?! Dar asa cand sunt singur si vin acasa : dus>uitat la tv>somn.
Esti secsi cu tatele alea?
Sunt urat ca dracu
Sa am o livada cu cativa meri, peri, pruni, ciresi, visini, piersici, caise, nuci si langa ea, o sera din care majoritatea sa produca Ardei iuti gen habanero ( cam 10 tone pe an ) si restul din ea sa aiba pe acolo ierburi aromatice ( menta, lavanda, busuioc, etc. ). Ardeiul iute si din livada direct spre vanzare. Si langa livada si sera, sa am o casuta cu parter si etajul 1. Sa am la casa doi caini rasa ciobanesc german si vreo 2-3 pisici. Sa fie in apropierea orasului totusi si sa am inca un spatiu amenajat special pentru evenimente. Gen nunti, botezuri, zile de nastere, etc. Practic sa am doua surse de venit din ceva ce mi-ar place mie sa fac cel mai mult.
Sa locuiesc la mare, in tara, in Grecia, Spania sau de ce nu, o tara tropicala ca Mexic, Republica Dominicana, Filipine, Columbia, Panama sau Costa Rica