| Cinic a întrebat:

Daca ati putea avea viata la care visati, cum ar fi?! Si daca sunteti draguti sa imi dati si detalii. Am sa incep eu :
Mereu mi-am dorit sa traiesc ceva mai departe de civilizatie, suficient de departe cat sa nu am nici un vecin si suficient de aproape ca sa ma aprovizionez. Sa traiesc la munte, inconjurat de padure intr-o cabana mica si cu cateva animale prin ograda. Un glock 20 si o zastava M70 ( unul din cele mai bune khalasnikov-uri din lume) evident voi avea nevoie de ele ca sa ma apar de ursi, lupi si de dusmani laughing Sa ma trezesc dimineata cu aerul ala fresh de padure, sa imi fac un dus si sa ies prin ograda sa imi fac treburile, dupa care sa plec cu ciobanescul meu malinois prin padure si seara sa ma joc cu motanul meu gras happy

43 răspunsuri:
| Cinic explică (pentru sierra1):

Nu inteleg! Ma poti ajuta putin, te rog.

| sierra1 a răspuns (pentru Cinic):

"Cinic: Nu inteleg! Ma poti ajuta putin"

n-am cu ce. Te ajuți singur, "10 mm si 2x79 sunt esentiale pentru traitul in padure"

Sa ma impusc singur?

Faci tu cum vrei dar asta

"Dar da, 10 mm si 2x79 sunt esentiale pentru traitul in padure"

tu ai scris-o!

Pai nu inteleg ce legatura are faptul ca mie nu imi place dua lipa and company cu armele. Tot nu imi dau seama. No, bine sa fie primit trollul.

Ce nu e de ințeles? E vorba de libera exprimare.
Te deranjează cumva?

Răspuns utilizator avertizat
| Cinic explică (pentru Îngersuav):

Sa iti ajute Dumnezeu!

| Cinic explică (pentru Îngersuav):

Noi nu putem sa coexistam intre noi. Si ne cunoastem laughing cu exteaterestrii o sa fie si mai greu. Gen : conchistadori- amerindieni, romani-barbari, Nokia-iphone, serbia-bosnia, rusia-nato.