Sa cumpar toate hainele pe care le vreau
sa merg pe strada si sa ma bag in toti oamenii care imi ies in cale
si sa fur $838382892 ca sa am pentru restul vietii
Mi-as transfera o suma de bani din conturile unui multimiliardar in conturile mele, nu o suma mare, doar cat sa-mi ofere o viata putin mai mult decat decenta fara sa muncesc.
M-as face Zeita Suprema sa am puteri nelimitate si mi-as pune o mitraliera in loc de picior, fara sa-l amputez.
Ca asta.
https://chrisdevoss.files.wordpress.com/2011/07/planet-terror.jpg
Daca esti omnipotent pentru o zi, poti sa faci lucurile astea, ce va urma e important.
As corecta toate greselile gramaticale si de exprimare de pe TPU. Nu pot sa spun care sunt celelalte doua lucruri.
N-am ce face cu niste hartii fara valoare.
Nu observi ca viata noastra depinde de harti?
Teste, teze, examene, documente, acte s.a.m.d -Toate niste hartii.
Tu ai spus de o zi in care as putea face orice. Deci inseamna ca nu trebuie sa depind de ceva.
Eu prefer sa traiesc clipa, de ce mi-as dori bani pentru o viata intreaga?
De unde am garantia ca maine nu voi muri?
Da, imi place sa *** omul de cap (cand si vreau), asta ar fi vocatia mea, ca prea ma pricep.
Glumeam madame, nu aia-i vocatia mea, adica da ma pricep si la scos "pepenele din oameni" dar'a asta e ceva natural.Eu nu-s o fire vorbareata, insa tind sa recuperez destul de meult in scris. Daca ma voi gandi vreodata sa scriu o serie de carti, titlul primei editii ar fi,, Un idiot printre idioti".
De ce nu esti o fire vorbareata? nu iti place sau nu ai cu cine?
Cand nu am cu cine nu imi place, am incercat mai demult sa trec de unele lucruri care ma limiteaza cam mult pe plan social, dar cand nu imi place nici nu pot empatiza, iar daca nu poti empatiza deloc deja din start nu mai are nici un rost.
Cam ciudat. pe TPU am vazut ca te bagi in seama cu multi, puteam baga mana in foc ca asa esti si in viata de zi cu zi. sau poate mi s a parut mie acel" multi" cine stie
Da, m-am bagat in seama in ultimu' timp, nu de mult mi-am reinceput activitatea pe acest site, iar inainte de asta am fost cam inactiva intr-un interval de cca. un an, mai dadeam raspunsuri, din an in pasti, am intrat la loc pentru ca pan' la urma este un site destul de complex (fata de altele), imi place destul de mult si interfata acestuia, plus ar mai fi fost un user motivul pentru care am intrat la loc, insa am ramas din alte motive.
Asa este, nu sunt bagatoare de seama in real life, asta e, imi e greu sa creez legaturi iar daca o fac atunci imi e greu sa le mentin/pastrez, tocmai pentru ca nu-s o fire lipicioasa si/sau insistenta.
Esti a 2 persoana cui ii zic asta da merge.
clona mea ( feminina, se intelege ) unde erai
Salutari Italia din partea Romaniei atunci.
Semanam, a? Inseamna atunci ca si tu emani mirosuri interesante cand intri intr-o incapere :)).
http://www.tpu.ro/......-mult-ori/
Uitasem pe moment cu cine vorbesc acum esti clona panterei pline de dume care face pauza de la site din cate imi amintesc.
Daca vorbim de userul, si te citez, "dume proaste", atunci sa stii ca e iesit pe perioada nedeterminata.
Mi-a spus. ce sa ii faci. vorba lui Freddie Mercury "the show must go on ". ce imi place melodia aia.
"Daca vorbim de userul, si te citez, "dume proaste"" dubios sa iti amintesti asa perfect. ma pui pe ganduri
Daca nu avea legatura cu el cel mai probabil ca nu-mi mai aminteam, deci nu ii din cauza ta.Si da, e dubios, nici nu stiu daca ar trebui scrisa asta, pnm.
Eva1997 întreabă: