| CamiRose4 a întrebat:

Daca ati putea merge oriunde in lumea asta unde v-ati duce si de ce tocmai in acel loc? happy vreau doar sa va stiu parerile ~ funda la cel mai frumos raspuns ~

Răspuns Câştigător
| Lword a răspuns:

Categoric Japonia happy.Am aflat multe despre ea din carti si filme. E minunata cultura lor, iar oamenii, oamenii sunt inzestrati cu atata modestie si fumusete. Iti poti imagina cat de mult pot insemna cuvintele " te iubesc"? Sunt multi care nu au rostit aceste cuvinte nici macar o data, dar nu pentru ca nu ar iubi, ci fiindca pentru ei
acestea inseamna foarte mult. Ei au multe sarbatori interesante care au mereu o poveste captivanta in spatele lor. Iar peisajele sunt rupte din basme; ciresii infloriti, cu acea nuanta de roz pal ce te face sa visezi cu ochii deschisi si te duce cu gandul la dragoste, gradinile lor ingrijite cu foarte multa stradanie si precautie te incanta. Iar costumele lor traditionale : kimonourile sunt asa de dragute parca pictate in clulori vii. Totusi iubesc tara asta si pentru ca de acolo s-au nascut animeurile si mangaurile, care pur si simplu sunt ca un drog o data ce le incepi nu mai poti sa le dai drumul.

5 răspunsuri:
| diana_3432 a răspuns:

In brazilia pentru ca imi place dansul si ca e o tara vesela sau la marele canion pentru ca imi place sa explorez happy

| XK a răspuns:

St Lucia / Jamaica : pentru ca sunt zone frumoase, pline de soare, cu zone pline de "77" si multe baruri unde este legala...si pentru ca ador coditele acelea raggae :X

| bianca19995 a răspuns:

In America pentru ca e cea mai tare tara ...acolo sunt vedetele...chestille tari

| Anneh a răspuns:

Eu,as vrea sa merg in:
India:
Mi se pare o tara foarte frumoasa, cu traditi foarte interesante si mai ales in Delhi sau Agra mai ales acolo s-au facut filmele mele favorite unde am vazut cum se roaga zeilor, cum se fac casatoriile etc.si pentru ca mi-au placut privelistiile, hainele, bijuteriile...mai ales as vrea o vedere sau ceva ce mi-ar fi adus aminte de acea calatorie placuta...

Paris:
Capitala Frantei.As vrea sa vad turnul Eiffel(cum se scrie in franceza) si toate muzeele,privelistile,hainele care cred,ca sunt minunate, seara cand se aprind beculetele sclipitoare, sa vizitez restaurantele foarte frumoase mai ales sa vad ce mancaruri gustoase care ni se pregatesc.love struck

America(New York):
Nu pentru descrie palpitanta calatorie acolo.Va fi foarte amuzant mai ales ca iubesc New York chiar daca nu l-am vazut happysad.

Grecia:
Pentru ca as vrea sa vad cum traiesc, ce haine au, ce traditi/obiceiuri au.Cred ca ar fi tare amuzant.

Hawai:
Mi-ar placea sa merg in apa acea splendita, sa gust din fructele specifice...hainele,casele care mi se par chiar frumoase si interesante cum am vazut intr-un film Acer era in Hawai...As vrea tare mult sa merg.

Alaska rolling on the floorlaughing
Cred ca daca ma gandesc mai bine as vrea sa merg acololaughing.

Japonia, China:
Nu mai vorbesc...as vrea sa vad "muzeele" sau cum le numesc,kimonourile daca se poate si vreau sa vad(mor de curioasabig grin)chiar si obiceiuri,dansuri,muzica,hainele, locurile de acolo, casele laughing. Iubesc foarte mult Japonia si China chiar daca nu am vazut(m-am interesat din filmele japoneze sau de pe google love struck)

| kyllotzica a răspuns:

As vrea sa merg in Japonia.imi place la nebunie cultura lor si mai ales ca acolo se fac sabiile de ninja.e super.deja am cateva dictionare roman-raponezbig grin