Bună.
Din prezentul actual nu am ce repara! Faptele sunt consumate.
Pa, pa.
As oretui mai mult unele persoane. Din pacate nu am acordat atentie cui trebuie :-
As accepta sa ma impac cu EL. Regret enorm ca nu am acceptat cand mi-a spus Imi era teama Iar acum, cand am realizat ca intr-adevar s-a schimbat (in bine!) nu se mai poate pentru ca deja are o alta prietena Doar mi-a spus ca nu ma va astepta la nesfarsit, avand in vedere ca timp de 2 ani si jumatate nu a incetat sa-mi spuna ca ma iubeste si ca s-a schimbat si ca ar face orice sa fim iar impreuna Iar eu nu l-am crezut, credeam ca minte Dar asta este. Viata merge inainte. Oricum o parte din mine crede ca tot va mai fi ceva intre noi, ca vom fi iar NOI DOI :-
Am facut multe greseli, dar nu atat de importante incat sa dau timpul inapoi si sa le 'repar'.
Daca as putea da timpul inapoi? doamne cate as repara... dar ce mai conteaza trecutu, trebuie sa traim prezentu(teoretic)
Pai nimic.trecutul face parte din prezent si noi oamneni suntem acum ce suntem datorita trecutului oarecum si in plus fiecare greseala facuta a avut si o urmare pozitivatu?
As repara doar greselile si certurile cu mama
in rest am facut greseli dar nu regret nimic, ce am castigat, am castigat prin ce sunt nu vreau sa pierd.nu sunt un model, nici nu am de gand sa fiu. ce am fost sunt si acum, voi fi si mai tarziu(sisu)
Pai... o nota proasta la scoala... si relatia cu fosta iubita . dar viitorul totusi s`ar putea schimba considerabil
Pff daca l-as putea da inapoi...
As repara doar greselile facute mamei...
In rest nimic pentru ca altfel nu as mai putea fi ceea ce sunt azi!
Dar cum trecutul nu se mai intoarce, ma resemnez si traiesc doar in PREZENT
anonim_4396 întreabă:
night_crawler întreabă:
PetreAndrei99 întreabă: