| Mi$tiK a întrebat:

Daca ati putea sa definiti singuratatea, cum ati definio? in 2 3 cuvinte?

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Singuratate+liniste=fericirebatting eyelashes

April
| April a răspuns:

Singuratatea e starea fireasca a omului:singur vine pe lume si singur pleaca!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Doar eu. Voi, nu!big grin

| denisa_2911 a răspuns:

Cea mai frumoasahappymai bine imi spun toate secretele pisicii decat sa ma destainui unui prieten in ghilimele.Toti oamenii sunt falsi am suficienta experienta sa imi fi dat seama de asta, toti pana la urma iti fac cat de cat rau.Toti avem 2 fetehappyasa ca mai bine solo decat sa ai prieteni foarte apropiati care pana la urma urmei te vor trada.Cred ca cine stie si a trecut prin mai multe isi vor da seama ce am vrut sa reiasa din astahappyAsa ca pentru mine singuratatea e ceva normal, bine, nu ma refer sa nu vorbesti cu nimeni si sa te inchizi in casa, dar e bine sa nu vorbesti despre tine si viata ta cu altcineva, nu putem avea incredere nici in hainele de pe noi, dar in speciile ciudate omenesti cum numesc eu majoritatea omenilor, e greu sa ii diferentiezihappy...am spus ADEVARUL, ar fi fost prea frumos sa fie alcumva dar astia suntem noi... o zi buna! bye!happy:*

vers:traim intr-o societate dura situata intre animale unde vezi lucruri ciudate auzi subiecte materiale, am ajuns un popor cu inima plina de apatie si ne mai gasim fericirea doar in stare de betie, cu versuri triste as vrea sa maresc mortalitatea, deschide bine ochii ba ca asta-i realitate!

| denisa_2911 a răspuns:

Si bine si rau

| GwenS a răspuns:

Trista pustie

| Anonim_5812 a răspuns:

Inhibitie, izolare, incapacitatea de a ma integra in societate

| littlesunshine01 a răspuns:

Liniste, fara frati enervanti, o carte buna, un PCbig grinbig grinbig grin:d

| lovelove_6741 a răspuns:

Viata Urbana

| yulik_1214 a răspuns:

Multumesc Deny.Singuratatea...happy o sa ramai singura de tot si o sa iti cioplesti singura altarul

Întrebări similare