DoarBogdan
| DoarBogdan a întrebat:

Daca ati putea schimba un lucru in lumea asta. Ce ati schimba?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

As elimina specia homos sapiens de pe fata pamantului apoi mas sinucide din respect fata de natura

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gemeni6226):

De fapt, iubirea da viata mai multor razboaie decat teama sau ura. Cand iubesti ceva indeajuns de mult, trebuie neaparat sa-l faci al tau si vei fi dispus sa faci asta indiferent de cat rau vei provoca. Ce crezi ca se va intampla cand doi indivizi puternici vor sa-si atribuie acelasi bun/persoana? In niciun caz iubire... Daca vrei o lume mai buna, toleranta e cea pe care doresti sa o sadesti in inimile tuturor, in niciun caz iubirea.

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci rectific: sanatate maxima pentru mine si ai mei (familie, prieteni).
Vorbind serios, crezi ca eu nu stiu lucrurile alea? am raspuns asa pentru ca a fost prima chestie care mi-a trecut prin minte, mi s-a parut cea mai misto imbunatatire posibila adusa lumii asteia. Sigur, din punctul meu de vedere, care am fost si pacient, si "apartinator", cum se spune. Din punctul de vedere al companiilor farmaceutice, de exemplu, nu ar fi ok. Sau din punct de vedere demografic, de acord si cu asta.
Dar a fost doar un raspuns, in "spiritul" TPU si al intrebarii.

| BeardedSamurai a răspuns:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kaℓi):

Sunt sigur ca le stii dar, avand in vedere ca nu prea imi oferi posibilitatea de a te contrazice la majoritatea raspunsurilor pe care le oferi, ma agat si eu de de jumatatile acestea de sansa, ca orice filozof.

| FrumusicaSufletista a răspuns (pentru DoarBogdan):

Eu cred ca dacă nu nu ar există banii, ar există alt pretext după care oamenii vor alerga pe tot parcursul vetii.Deci dacă nu e una e alta, totul vine ca pe un cerc.

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru FrumusicaSufletista):

Pai nu faceam referire doar la bani. Adica la conceputl de bani. La tot ce tine de avutie. La tot ce trebuie dat la schimb pentru a obtine altceva. Asta as schimba.

happy
Trebuie sa marturisesc, raspunsurile mele nu reflecta intotdeauna in intregime parerea pe care o am despre subiectul in cauza, pentru ca ma feresc de conflicte. Nu prea fac fata la polemici / certuri...

anonim_4396

Pai tactul si bunul simt de care dai dovada atunci cand oferi un raspuns sunt motivele pentru care intampin dificultati in a te contrazice. Pe ceilalti (bine, pe majoritatea) reusesc sa-i atrag usor in plasa si apoi sa ma contrazic cu ei, indiferent de opiniile lor, pana ii consum psihologic. Dar am citit undeva ca trebuie intotdeauna sa tintesti mai sus, prin urmare, voi mai incerca si pe viitor happy. Poate te surprind intr-o dispozitie potrivita...

Si, daca voi reusi sa te supar, ma voi intoarce umil la tine si iti voi cere, smerit, iertare. E ciclul vietii, nu il putem evita tongue.

"Smerit" m-a facut sa zambesc happy (sa rad nu pot, sunt la munca!)
O sa ma uit putin prin raspunsurile tale, poate-ti ridic mingea la fileu big grin

anonim_4396

Inseamna ca a meritat sa-l caut in dex in momentul in care nu am fost 100% sigur ca inseamna ce-mi doresc eu sa insemne...

Si eu sunt tot la munca, poate ne vedem pe aici!

| gemeni6226 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da nu e asa deloc! Daca vrei sa ai o fata si trebuie sa te bati pentru ea inseamna ca ea nu te iubeste! Daca te iubeste nu trebuie sa te bati pentru ea! Si daca toata lumea iubeste unii pe altii ca fratii toti impart ceea ce este si nu trebuie sa te razboiesti.Eu nu la individ m-am referit sa nu exista teama eu m-am referit la toti oamenii de pe Pamint daca toti se iubesc si nu iau de exemplu fratii ca nici fratii nu se iubesc toti iau de exemplu iubirea ca sentiment nobil toti iubesc pe toti cu acelasi sentiment nobil atunci acolo nu mai exista dispute, cearta tot se imparteste in mod egal si daca tot ce exista se imparteste in mod egal nu mai exista oameni saraci toti au de toate iar fata isi alege printul iubit si celalat se retrage frumnos si cauta alta intelege in mod frumos inteligent si cult ca ea a avut dreptul sa faca o alta alegere si cauta pe alta.Ai dreptate trebuia sa adaug nu numai lisa de teama dar existenta unei culturi, inteligente si civilizatii spirituale mult mai avansate decit avem acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gemeni6226):

Daca fiecare individ ar iubi exact la fel pe toata lumea ar insemna ca fata nu va putea face nici o alegere, pentru ca pe ambii pretendenti ii va iubi la fel. Asta inseamna ori ca ar ramane toti trei singuri, ori s-ar isca un conflict, dupa cum sugeram anterior. Pentru un copil e normal sa-si doreasca o lume plina de iubire dar un om in toata firea ar trebui sa inteleaga ca o astfel de lume nu ar putea exista niciodata. Oamenii nu ar mai functiona, fara frustrare, invidie sau ura umanitatea nu ar mai evolua. O civilizatie de hipioti ale caror decizii sa fie luate stric pe considerente sentimentale ar disparea de pe planeta intr-un timp extrem de scurt. Nu datorita iubirii am ajuns la acest nivel tehnologic, ci mai degraba a celor dispusi sa calce pe cadavre.

Dar chiar nu ma intereseaza.Cum eu nu pot schimba parerea ta nici tu nu poti schimba parerea mea.

Nu e vorba ca exact la fel, bineinteles ca alesul il iubesti mai mult decit pe altii.Si nu, nu sunt mai fericita ca exista si a evoluat tehnologia pentru ca eram mai fericita in copilarie fara internet cind citeam doar carti si visam si eram mai fericita cu un telefon simplu si cu trmiterea de carti si scrisori decit acum cu internetul. Tehnologia nu a facut mai putini oameni bolnavi si oamenii mai fericiti.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Oamenii sa nu mai fie rai, egoisti, mincinosi si violenti! Si sa dispara fumatul, sa se cultive doar plante medicinale de mare valoare, sa nu ne mai indopam cu medicamente!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

M-aș abține să o fac, ca să nu greșesc.

Întrebări similare