Daca as putea schimba ceva la mine as vrea sa nu fiu asa sensibila.sa fiu mai kurajoasa si sa traiesc viata din plin...
Mi-as schimba modul de gandire in anumite situatii.Si poate si daca as vorbi mai putin si mai rar ar fi mai bine
Dinţii de lapte, lenjeria intima, mama soacră, pata de pe sacou cu alta mai sexy, vecinii ...etc. Nu mă pot decide.
Varsta. Pentru Sensi BRO...Andrei: o data cu intelepciunea vine si batranetea. Si nu-i frumoasa de loc. Voi nu stiti inca...
Fizic nu as schimba chiar nimic...insa asa la comportament as vrea sa nu mai fiu asa de impulsiva.
Calendarul de pe perete e din 2009 si n-am timp sa-l schimb de aproape doua luni de cand a inceput 2010
As vrea sa nu mai fiu asa ambitioasa in rest nu as schimb nimic momentan dar peste cativa ani nu se stie nikiodata ce as schimba deci sunt indecisa
Hmm pai daca as putea sa schimb ceva... mi-as dori sa nu mai pun suflet la orice, dar si asa cred ca asta tine de fiecare vointa mai multa imi trebuie
Mi-aş face părul mai lung, instant. Ca cafeaua trei în una. De alte schimbări la mine nu vreau s-aud hau hau.
Nu as schimba nimic! Daca fiecare ar putea sa schimbe cate ceva la el, atunci nu s-ar mai ridica aceasta intrebare!