"Care este cel mai puternic motiv pentru care v-ati dori sa mai traiti"
Avand in vedere ca nu am copii,,, pentru parinti, nu as vrea sa mor inaintea lor, ar fi durerea prea mare pentru ei
Inca nu am realizat tot ce mi-am propus.
La moarte inca nu m-am gandit, nu am de gand s-o fac prea curand.
Cel mai puternic motiv este ca imi place sa traiesc, viata m-i se pare deosebit de interesanta, fiecare zi imi ofera frumuseti, placeri si inca as dori sa vad si sa fac multe.Sa accept moartea, este pentru ca dupa ce am vazut si am facut tot ceea ce am dorit in viata la un moment dat peste 85 peste 90 omul oboseste de tot, plus corpul nu il mai ajuta se deterioreaza si provoaca multe neplaceri ce e greu de dus si omul prefera sa adoarma si sa treaca dincolo.
As vrea sa traiesc mai mult pentru a-mi termina facultatea si sa devin inginer, si sa imi gasesc si alte hobby-uri si pasiuni de care sa ma bucur. In continuare caut ceva care sa-mi completeze viata, si nu ar fi prea frumos sa se termine in stadiul actual.
Nu am nici unul, dar daca ar fi sa se intample asta, m-as resemna eu cumva. Pana la urma nu mai poti face mare lucru in acel moment.
Motiv: sa fiu fericita
Al doilea motiv: niciun lucru nu e intamplator, asa imi este destinul
Copii mei!
Am doi - caini/ catei, care au nevoie de mine! De mamica lor!
In primul rand mi-ar duce lipsa si nu as vrea sa sufere asteptandu-ma neancetat, apoi nimeni nu ar putea sa se ingrijeasca de soarta lor si sa-i iubeasca mai mult decat mine!
https://youtube.com/shorts/EhPGcJAv1yQ?feature=shared
https://youtu.be/mKF4d3ByQog?feature=shared
Parintii mei - nu as dori sa le pricinuiesc vreodata atata suferinta! ( ma au doar pe mine!, singurul lor copil! ), in plus acum, la batranete au nevoie de ajutor...
Nu mi-am realizat toate visele si obiectivele :
- sa absolv o facultate si sa am acel job mult visat...
- sa calatoresc in intreaga lume
- sa ma indragostesc si sa-mi intemeiez familia mea♥
- plus alte multe obiective inca nerealizate...
M-as gandii ( si mereu ma gandesc!) la partea spirituala - daca realitatea biblica e adevarata... - inseamna ca scopul vietii e Mantuirea!
Cel mai greu obiectiv de realizat... Intr-o Zi!
Viata e plictisitoare si nu stiu daca toate aceste obiective ar fi vreodata realizabile, cel putin pe deplin!
In plus moartea e o realitate a vietii oricarei fiinte muritoare.
Toti ne nastem ca sa murim! ( apoi moartea scurteaza suferinta... )
Cel mai puternic motiv pentru care as vrea sa traiesc ar fi dorinta de pocăință.
Iar un motiv pentru care as incerca macar sa accept moartea linistit ar fi credința în dragostea lui Dumnezeu.
ZąÑyKąąą întreabă: