| ame_3387 a întrebat:

Daca ati trebui sa alegeti dintre prieteni si o relatie... ce ati alege? Vreau cat mai multe raspunsuri. Dau fundita big grin

Răspuns Câştigător
| Lorelai a răspuns:

De ce sa aleg? Fiecare are rolul lui in viata mea si nu am de ce s aleg.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

N-as alege nici prieteni si nici relatia.As alege situatia din prezenthappy

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hmm...
1. Prietenii sunt mai mulţi, femeia e una.
2. Prieteniile pe viaţă sunt mult mai numeroase decât relaţiile adevărate...
3. Femeile vin şi pleacă, dar un prieten bun va rămâne tot timpul pentru tine.

soothe
| soothe a răspuns:

Un prieten adevarat intotdeauna are sa inteleaga o relatie de-a ta. Daca nu intelege, te poti lipsi de el.

| Mina a răspuns:

Daca prietenii sunt adevarati si iubitul ma iubeste, nu trebuie sa aleg! Sper ca ai inteles ce vreau sa spun, nu mai adaug nimic, cuvintele nu isi mai au rostul. happy

| Lyss . a răspuns:

Recent m-am confruntat cu problema asta.
Am ales relaţia, fără să mă gândesc că totuşi, prietenii m-au ajutat mai mult decat el, prietenii au fost alături de mine de la început. Am ales relaţia, m-am certat cu prietenii. Acum, de curând, m-am despărţit de el, şi, totuşi, prietenii, pe care i-am lăsat în urmă, m-au iertat şi am "reînceput" prietenia.
Nu aş repeta din nou greşeala asta. Oricât de mult ai ţine la cineva, nu-i poţi lăsa pe cei care ţi-au fost mereu alături în urmă. Ai nevoie şi de prieteni în viaţă, nu?

Sau te referi la altceva? Dacă să rămâneţi în continuare prieteni, sau să începeţi o relaţie?

| dyana_7600 a răspuns:

Hmm... nu ai nimic de ales... prietenii daca iti sunt adevarati, sunt de acord cu relatia pe care o ai, iar prietena(ul ) daca te iubeste cu adevarat nu te-ar pune sa faci o asemenea alegerewinking depinde de situatie marius, u stii mai bine, noi ne dam cu parerea. u gandeste de 10 ori si alege o singura data.tonguewinking