anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca aveti ca vecin un barbat de 40 de ani sa zicem si pentru ani il vedeti singur, ce credeti despre el ca e gay sau doar ca nu a gasit o femeie calumea?

Pentru prima oara cand am vazut si eu la T/A o intrebare care nu e pusa la hoha si era vorba de Da Vinci cum ca zvonuri au fost imprastiate despre el ca e homo doar pentru ca nu a fost vazut pe langa o femeie si m-a facut sa pun intrebarea asta laughing. Chestia care nu e de ras e ca am vazut si documentare cum ca in America sunt atat de dusi cu capul ca multi barbati singuri sunt considerati si pedo la naiba. Cam aiurea sa se creada asta despre tine doar pentru ca esti singur si nu ai gasit o femeie cu capul pe umeri. Voi ce credeti?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lume proasta care zice tampenii ca e gay si alte minuni, eu am cunoscut unu de aproape 50 de ani care nu a avut niciodata familie a ramas singur si din cauza unor probleme financiare a cam innebunit si il ingrijeste niste rude

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Hei....stai două secunde.Nu ştiai că istoria ascunde multe secrete? Da Vinci chiar a fost gay, nu mai e un secret pentru nimeni. Dacă nu ai tendinţe de a arăta că eşti gay, nu o să creadă nimeni asta.Sau,pentru a evita eventualele discuţii de genul ăsta, mai aruncă şi tu câte un compliment în stânga şi-n dreapta.Nu câştigi, dar nici nu pierzi ceva.De obicei, femeile sunt cele care lansează zvonurile, în special dacă vorbim de un bărbat chipeş care nu trece graniţa în complimente sau invitaţii în oraş. Asta e toată povestea.

| anonim_4396 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Sper ca se intelege ca nu era vorba despre mine nu? laughing ai formulat si tu ca si cum mi-ai zice mie ce sa fac. nu de alta dar am prietena, nu ma intereseaza baietii rolling on the floor, ce ciudat suna

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oooo,ce soc, ce dezamagit sunt, aveam sperante de la tine laughing

| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

The fuc.k laughing

Vroiam sa te bagam in clubul nostru, cu suck si lovesleep. Sa vezi ce distractie laughing

| anonim_4396 explică (pentru FABULOSUL6000):

Nu nu, nu sunt gay
rolling on the floor))

Oo tu pierzi, avem si frisca laughing)

| KodrutZ a răspuns:

40 y/o virgin, lol. Pina la urma de ce ar conta ce crede lumea?

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Asa este, dar totusi e naspa sa te duci pana la magazin si toti sa se uite urat la tine laughing

| KodrutZ a răspuns:

Sa se uite. Oare s-ar uita mai urit daca ar sti ca mergi 3 saptamini pe an in concediu in Thailanda si acolo *** cit nu a f***t tot neamul lor de la Decebal incoace?

| Doub a răspuns:

Nu, nu aş crede că e gay, ioooi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate acel bărbat a avut o sotie si aceasta a murit. Copiii au plecat si asa a rămas singur. Părerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cunosc,dar n-am nicio parere.
Chiar, n-am niciuna.