Sunt mai multe lucruri: Aş ierta toate greşelile făcute de alţii, indiferent cât de grave au fost ele, şi m-aş duce să le mulţumesc celor care au avut grijă de mine pentru tot... apoi, mi-aş petrece ultimele clipe lângă persoana care o iubesc cel mai mult.
Il rog pe instructor sa ma lase cu MAN-ul pana i se termina motorina din rezervor.
Eeeh... nu mi-ar ajunge timpul si n-as avea resursele necesare, dar cred ca as face ceva gen modelul Vlad Tepes, sa sterg mizeria in care se taraste societatea din zilele astea. Toata prostitutia asta morala, mentala care se practica de la un adolescent de 13 ani pana la cei mai mari 'marionetari'.
Dar astea par simple acte de paranoia, desii cu totii resimtim 'simptomele' astea si nu facem altceva decat sa ne lamentam si sa ne incercam, izolat, sansa.
As lega TNT de mine si as fugi ca bezmeticu sa panichez lumea dupa care as mai lua 10 dupa mine sa nu ma simt singur pe drum
I-as spune acelei persoane speciale cat de mult o iubesc cantandu-i un refren celebru
Atata m-as distra pffoai de mine....cu prietenii as da o petrecere foarte mare si as face gratare etc...
♥.Sagemix întreabă: