M-as trezi...as vedea rasaritul... mi-as cumpara cea mai buna prajitura de la cofetaria din colt...as trage aer in piept...as merge in parc...as da' noroc cu toti oameni...as pupa toate fetele...as urmari copaci...as simti vantul... m-as intoarce acasa... puneam masa in mijlocul casei...mergeam cu mama la bucatarie, o ajutam sa faca de mancare...ne asezam la masa...si incepeam sa depanam amintiri frumoase, amuzante din viata noastra...as plange de bucurie si de tristete...ca nu o sa mai pot sa simt, sa vad, sa aud...toate lucrurile bune pe care le-am facut...sau lucrurile bune facute de ceilalti pentru mine... mi-as saruta mama, mi-as imbratisa tatal, mi-as imbratisa fratele... le-as spune ca, imi pare rau ca nu am putut sa ii am mai mult in viata mea...si ca ii iubesc...si daca ar fi fost sa schimb ceva...nu as schimba nimic.
As citi o carte, m-as intalni cu iubita mea, as juca un meci de tenis de camp...cam ce imi place mie.
Le-as spune tuturor ce simt, ce cred despre ei... ce m`as distra), as merge la baiatul pe care il plac si i`as spune in fata tot ce simt, fara regrete, fara emotii, i`as spune mamei ca o iubesc si ca e cea mai buna mama din lume, i`as multumii fratelui meu ca nu m`a omorat el pana atunci si pot sa mor acum, singura, i`as spune tatei ca il iubesc chiar daca nu-l suport.
Eu am luat-o ca atare...adica...de dimineata pana la ora 00:00
moarte brusca la miezul noptii
As cauta la cimitir o groapa mai buna, in zona centrala cu deschidere la aleea principala ))
As sterge totul din laptop incepand cu jurnalul... mi-as lua o cutie intreaga de finetti si as manca`o singura si restul timpului m`as duce sa ma plimb cu trenul