Deci merele nu sunt tot una cu gradele, merele nu pot fi cu -, dar gradele da...pai te gandesti logic daca azi sunt 0 grade si maine va fi mai frig asta inseamna ca va fi sub 0 grade, deci gradele vor fi cu -, si daca va fi de doua ori mai frig atunci va fi -2..nu e clar? in fine daca nu e asa, asta e dar intrebarea nu are si raspuns la ea?
Matmatic vorbind = 0 grade
Teoretic vorbind - 2 grade.
Sa-ti explic si de ce. Luam pe 0 ca unitate de masura. Acel 0 exista, nu este nul sau inexistent, ca in matematica.
Daca vorbim de temperaturi atunci de 2 ori mai fig inseamna - 2 grade.
Da-mi tu mie 0 mere, teoretic vorbind.
Ok dar da-mi tu mie 0 mere, dar sa mi-le dai, nu sa spui ca nu poti da 0 mere pentru ca peaceinheaven spune ca teoretic 0 nu este nul.
Cand e vorba de temperatura 0 nu e nul genius :/
Nu am gasit si raspuns la intrebare.
Dar ce este?
La 0 grade apa nici nu ingheata dar nici nu se topeste.
Doamne ce nu intelegi? La temperatura se poate vorbi si de numere cu minus in fata.Si exemplul cu merele nu are nicio legatura.Ca eu pot zice ca afara sunt -2 grade dar nu pot zice ca iti dau tie -2 mere :/ intelegi?
Las-o balta, chiar nu intelegi ceea ce vrea sa spun.
Deci merele nu sunt tot una cu gradele, merele nu pot fi cu -, dar gradele da...pai te gandesti logic daca azi sunt 0 grade si maine va fi mai frig asta inseamna ca va fi sub 0 grade, deci gradele vor fi cu -, si daca va fi de doua ori mai frig atunci va fi -2..nu e clar? in fine daca nu e asa, asta e dar intrebarea nu are si raspuns la ea?
0 grade Celsius= 32 grade Fahrenheit.
32/2=16
C=(F-32)/1,8; C= -8,(8)
Vor fi cam - 9 grade C.
Cel mai inteligent raspuns primit.
Mersi.
Imposibil pentru ca 0 = 0
Deci nu este de 2 ori mai frig
.
Revino-ti! Logica matematica... Asta e raspunsul!
0 grade celsius= 32 grade farenhaid (nu stiu daca e scris corect)
32:2= 18 grade farenhaid
18 grade farenhaid = 8, 6 grade celsius
anonim_4396 întreabă:
UnuDoiTreiPatru întreabă:
padrian întreabă: