| PinkTerror a întrebat:

Daca bunica/ strabunica voastra v-ar ruga sa ii injectati o supradoza pentru ca sufera de o boala fatala care o va chinuii multa vreme si la care medicamentele nu ar face decat sa ii prelungeasca agonia. ati face asa ceva?
ce ati alege intre a o lasa sa se chinuie si a ii curma suferinta?

Răspuns Câştigător
| mami a răspuns:

aceasta este hotararea ta
nimeni nu isi asuma responsabilitatea sa iti dea idei trasnite
nu trebuie sa ai atribui tu supradoza ci ea sa aiba taria sa nu ia medicamentele daca nu vrea sa traiasca
fiecare raspunde personal de viata lui
nu iti incarca sufletul ca si criminal
si pedeasupra se si pedepseste fapta dupa codul penal
stai in banca ta
suntem pe pamant sa crestem sa iubim si sa suferim

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PinkTerror explică:

Pai asta e cam ideea unei supradoze sa provoace moartea...gezzus credeam ca de data asta am fost clar

| PinkTerror explică:

Hai ca inchid subiectul ca vad ca de la o intrebare ipotetica s-a ajuns la inchisoare si etc...

| Amyyyyyyy a răspuns:

laughingHai mah...las`o moarta d la medicamente ati ajuns la inchisoarelaughing

| mihaibr11 a răspuns:

In primul rand cine iti da puterea de a alege tu pentru altu, daca respectivu sa traisca sau sa moara? fiecare e cu viata lui si nimeni si nimic nu iti da dreptul sa faci asa ceva. inteleg pe de o parte ce anume ai spune dar odata cu inlaturarea suferintei persoanei respective, tu iti "inchizi" viata. nu stiu daca realizezi ca inchisoarea e rece.

| AlinaMessaros5 a răspuns:

Eu nu i-as da nikio supradoza deoarece este sange din sangele meu si nu avem niciun drept sa luam viata cuiva dumnezeu ne-a dat viata si el neo ia cand considera el ca e binehappy

| andreea_4139 a răspuns:

Prima data m-as gandi ca daca ii fac supradoza si i-am facut-o gresita...si poate sa moara...nu as lasau nici sa se chinuie mai bine as chema pe cineva care e expert nu as vrea sa omor pe cineva cu mana mea.big grin