HepHap
| HepHap a întrebat:

Daca cei care isi posteaza temele pe TPU sunt avertizati sau suspendati, nu ar trebui sa fie pedepsiti la fel si cei care ii ajuta, raspunzand la intrebarile primilor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@aysun Ai putea sa-ti verifici cunostiintele si fara sa postezi pe TPU.Si crezi ca e corect ca cei care posteaza intrebarile sa primeasca totul atat de usor fara sa depuna un minim efort sa'si rezolve temele? Sau mai mult... majoritatea raspunsurilor sunt gresite.
@HepHap Ideea e buna insa nici suspendarea asta nu are efect. Deagle a fost suspendata in 17 septembrie pe motiv ca "Posteaza temele de la scoala ca intrebari pe site, in ciuda avertismentelor" iar astazi posteaza din nou acelasi tip de intrebari.

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

...si chiar nu ii intereseaza sa invete, ci doar sa ia de-a gata. Ieri, m-am oferit sa ajut pe cineva corectandu-i ce a facut singur(a). Si, ce daca? Neinteresant. Desi, profesorul ala nu-i asa cretin incat sa nu-si dea seama ca tema nu-i facuta de elev, ci de altcineva.
Si, cum spune @bizzare, multe raspunsuri sunt gresite.
Chiar m-a distrat ieri ca, la o intrebare despre nu stiu ce tema la romana, se oferise sa ajute un user care e celebru pentru greselile constante si frecvente de ortografie.

nony
| nony a răspuns:

Raspund daca vreau, daca nu, trec peste intrebare fara sa-i dau atentie.
De ce sa fiu suspendat ca dau un raspuns? Nu sunt destui moderatori, ce fac, dorm?

HepHap
| HepHap explică:

@mada12

Da, pustoaico. Complicitate. Interzicerea intrebarii ar presupune firesc si interzicerea raspunsului. Nu e orice fel de intrebare... Dar e cam greu cu voi astia care galopati toata ziua dupa fundite, raspunzand si la intrebarile la care nu stiti sa raspundeti. Macar daca ati raspunde corect.

aysun
Avand in vedere ca multe teme sunt rezolvate cu Referate.ro si Google Translate (fara astea ce te faci in viata ah?), nu cred ca lumea raspunde pentru un refresh al proprilor cunostinte.

| kathessa a răspuns:

De ce sint pedepsiti cei care isi posteaza temele, ca nu am priceput? Ei cer ajutorul, nu pentru asta sint si sintem aici?

| mada12 a răspuns:

Nu.de ce sa fie pedepsiti? Ei nu au faccut nimic...doar au raspuns...ca la orice fel de intrebare.Sti tu vreun motiv pentru care sa fie pedepsiti?

| aysun a răspuns:

Pai nu ca aia care ii ajuta isi verifica acele "cunostinte" pe care le au si in acelasi timp au grija sa nu uite formule matematice care iti trebuiesc in viata de zi cu zi, precum formula lu Cauchy, metoda clestelui. Fara astea ce te faci in viata ah?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar parasti hep-hap? laughing
Sa sti ca si eu am postat dar sa stii ca am facut-o ca sa scap de funditebatting eyelashes
Ma spui? hai ca nu ma spui...pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da! Nu trebuie incurajata lenea, mai ales ca este spre binele elevilor.
Din pacate cei care raspund isi fac capital electoral; cu siguranta conteaza pe voturile elevilor pentru titlul de expert. Precedentul exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce ti-am identificat corect Cd la intrebarea anterioara si te-ai edificat, acum vrei sa ne vezi bagati in aceeasi oala! tongue
Sincer, mi-am propus ca incepand de astazi sa nu mai intervin cu niciun raspuns la intrebarile care vizeaza temele... sper ca lipsa raspunsurilor sa duca la deconcertarea celor care emit asemenea intrebari!

| kenzo007 a răspuns:

De ce sa pedepsesti pe careva care ajuta, lasa-i frate sai ajute daca nu au ce face daca nu asi avea ce face poate iasi ajuta si eu. in fine:p