Tehnic și legal, nu poate să ți-l dea gratuit, așa că probablilitatea ca să se întâmple așa ceva este apropiată de zero.
Dar în zone colinare sau alpine, pot exista terenuri unde nu se poate face nimic. Acolo ai avea o șansă, dacă tot îți pui problema unde va fi să fie.
Nu-mi explic asta. Am citit, m-am documentat si scrie ca poti primi. De ce ar exista zvonul asta, daca nu ar fi adevărat?!
Nici eu. Pot să îți spun aspecte legale, așa cum le știu eu.
Primăria nu poate să doneze un teren.
Statul ofera un ajutor tinerilor.
Te-ai întrebat dacă nu îl primești?
Nu știu vreo primărie care sa aibă teren gratis de dat la lume.
La mine in localitate (de fapt e orasel in acte) se da teren gratuit (numit loc de casa), cei care au intre 20 si 27 sau ceva de genul, nu mai stiu, fac cerere la primarie si primesc un teren avand 10 ani la dispozitie sa isi construiasca o casa, daca nu primaria il ia inapoi. Si eu am primit, inca nu am nici bani nici bucuria sa imi fac casa acolo dar cine stie... intereseaza-te daca la tine in localitate exista acest program.
Aa si l-am primit la iesire din localitate, langa ultimele case, cam asa se da.
Mă bucur pentru tine. Mi-am amintit că și în satul Aiton, comuna Feleac județul Cluj există un asemenea program, menit să aducă locuitori noi în sat, să nu se golească satul.cel puțin așa am auzit.
Și in comuna Țaga se oferă la medicii care sunt de acord să se stabilească și să deservească comuna. Dar nu este o donație în proprietate, este o concesiune.
Da dar daca imi fac casa acolo va fi pe numele meu...
Casa va fi a dtale, întabulată pe numele dtale după ce ai construit-o.
Pesimist... Fi-mi-ar scârbă de tine
Optimist : 0, 000000000001% Da
LisaJulie întreabă: