Cel mai probabil e moarta dupa atentie, daca e obsedat/a de sine probabil ar sta in fata oglinzii toata ziua si n-ar mai avea timp sa isi schimbe poza la avatar
Pai acele poze sunt facute in oglinda deci da, e si moarta dupa sine
Stii cum se zice: kill it before it lays eggs.
Haios totusi, daca le zici pe nume se simt ofensati / ofensate. ca si aia de la sala de la mine, sunt vreo 4 hahaleri care mai zilnic isi fac "selfie". la inceput ma bufnea raspul acum doar plansul
Mdah, pai cap au, minte le mai trebuie'. Eu in vreo 6-7 ani de FB cred ca nu am schimbat poza aia mai mult de 3-4 ori. Pe TPU la fel, de maxim 3 ori de cind am contul.
Eu imi pun avatar cu capii de morti daca prin asta imi gasesc jumatatea pe bune, ce nu fac eu din iubire frate pe bune? nu stiu de ce isi schimba uni pozele nu ma scimb eu asa cum se schimba astia pe bune
Te.ai simtit cumva sau ce? esti singura care a zis nu
asa
si?
daca unu'-si schimba poza de profil zilnic problema ta care este? lui nu-i pasa de tine, tie nu-ti pasa de el, deci chiar daca alegi tu sa crezi nu stiu ce despre el, avand in vedere ca pe el nu-l intereseaza, nu e deloc gresit
wow
Wow, chiar te-ai simtit , daca chiar nu te interesa de ce cred, nu te ambalai atat
mda...
observ ca de fapt nu ai inteles, asa ca las-o balta
"moarta dupa atentie" este tot o obsesie.Fie una sau alta, fiecare dintre noi, avem obsesiile noastre.
Au un self esteem care da pe afara. Intr-un fel asta e bine, in altul nu prea
Pozele de la profil iti tradeaza personalitatea.
Nu-mi pot face o parere proasta despre Daisuki care-si schimba des poza de la profil(animeuri), pentru ca are cam aceeasi sens.Imi fac idei, il consider debusolat si cu multe personalitati pe unul care azi are poza cu Jesus, iar maine pune poza cu Satan.
Mai exista si varianta spusa de tine... vrea doar sa atraga atentia.
In functie de discutiile pe care le are aici incearca sa atraga atentia unei/unor persoane.
Buzz Aldrin a fost in spatiu si pe luna si a luat un singur serfie.
http://static3.businessinsider.com/......drin-1.jpg
O fata se duce la baie si ia 20.
Pe scurt da, majoritatea persoanelor care isi iau fotografi des sunt doar pline de sine, superficiale si disperate dupa atentie.
sweet11 întreabă:
stickylips întreabă: