anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca cineva cu un handicap locomotor ti-ar cere prietenia tu ce ai face? Ganditiva ca daca iesi cu el la o bere trebuie sa il impingi pe scarile unei terase, are niste nevoi mai speciale, se teme ca te-ar putea jena treaba asta.Este cineva dintre voi intr-o situatie asemanatoare? va multumesc si nu vreau sa va stric weekendul mersi

17 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Imi place sa ajut oamenii, chiar m-as simti mandra sa ajut pe cineva cu handicap locomotor, nicidecum jenata. Si asa ar trebui sa simta lumea!

| madonica a răspuns:

Am citit aceasta intrebare dimineata inainte sa ma duc la servici.Sincer nu, nu.Nu ma vad sa imping un carut cu rotile sau sa sprijin pe cineva ce merge in carje, stiu sa imi fie rusine dar ce sa spun? daca asta simt asta spun, cateodata stau si ma gandesc sa nu ma pedepseasca d-zeu de ceea ce mi-e rusine, stiti proverbul:de ce tie frica de aia nu scapi.As spune ca ceilati useri ca fac dreg dar asta ar insemna sa ma mint pe mine insami si pe voi.Asta sunt eu si nu vreau sa fiu criticata pentru sinceritatea mea si cu ocazia acestiu site imi pot spune parerea fara a fi aratata cu degetul pentru cuvintele mele rigide fara suflet.Ma scuzati pentru durerea de cap ce v-am creat-o.

| andreutz a răspuns:

Sincer si fara nici o retinere iti raspund ca nu m-ar deranja in nici un fel...prieteniile nu cunosc sentimentul de rusine, eu unul asa zic...si chiar nu vad mare lucru in aceste "actiuni"...si daca ar rade cineva de noi mai apoi sa zicem, l-as blestema sa ajunga in locul lui... fara nici o suparare laughing

| maria4320 a răspuns:

Hei.baieti lasati sabiile in teaca.@Eu_o_mare_enigma e clar ca ai vrut sa-i platesti o polita mai veche, insa puteai sa o faci acolo, la intrebarea ta.Aici nu cred ca l-ai ajutat pe @Nebundupatine cu nimic, deci ai pierdut esenta.Sa revenim la oile noastre...intind o mana intotdeauna, neconditionat in masura in care persoanele acelea speciale vor sa fie ajutate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer...as iesi cu el... dar e mersul sa nu se obisnuiasca.Nu m-as simnti jenat pentru treaba asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nebundupatine, spuneai intr-un raspuns anterior ca urasti manelele si id-urile cu iz de cocalar.insa te-ai gandit vreodata la faptul ca tu nu stii sa te exprimi corect in limba romana? in primul rand, prietenia nu se cere, se castiga, iar in al doilea rand, nu inteleg de ce sa-l impingi pe scari, ti-a facut cumva ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@iubyplanetarul raspunde la intrebare si argumenteaza te rog neregulile gasite asupra exprimari mele in limba romana.Cred ca ai glumit cu impinsul pe scari...si uite cine imi urmarea mie raspunsurile rolling on the floor si daca te mai bagi peste mine iti jur ca te execut unde vrei, tu alege site-ul.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@nebundupatine-observ ca ai lacune si in ceea ce priveste cititul. daca ai sa recitesti cu atentie ceea ce ti-am scris eu, ai sa observi unde este greseala sau greselile de exprimare. iar cat priveste executie..., tine-o pentru micul tau neuron, ca deja este pe duca din cauza plictiselii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca situatia te depaseste, retrage-te! Sa ajuti, este uman:jena, mila, nu ajuta pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cuvantul "handicap" este interzis, copii! Deoarece determina implicatii profund negative in dezvoltarea personalitatii umane umana...adica are inteles jignitor, umilitor...persoana aceasta imaginandu-si ca traieste cu un anumit "stigmat social" Se utilizeaza OBLIGATORIU cuvantul cu sens mai bland si anume "deficienta"... ok?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa ajut si eu o fata de 26 de ani cu acest handicap...nu ma junez sa o ajut la ORICE are nevoie... vreau sa fiu prietena ei si nu stiu cum sa o iau de la inceput.nu sunt o persoana prea vorbareata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, eu sunt intr-o situatie asemanatoare, as accepa cu mare placere lucrul acesta, am un caz in familie si stiu ce inseamna sa ai nevoie de cineva la orice pas!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie chiar mi-ar face placere sa ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu m-ar deranja de loc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pupici pupici da cu siguranta a-si accepta prietenia chiar am prieteni in astfel de situatii si sunt cei mai buni prieteni ai sufletului meu.

| ela a răspuns:

Si eu m-am intrebat acest lucru, daca m-as intalni cu o persoana cu dizabilitati. I-am intrebat si pe altii lansand o leapsa pe Internet: http://ela.dizabillove.ro/2009/05/leapsa-dizabillovero.html. Adevarul este ca am avut norocul sa cunosc oameni puternici care s-au indragostit de persoane cu afectiuni locomotorii si niciun obstacol nu a impiedicat casatoria lor.

| ela a răspuns:

Si eu m-am intrebat acest lucru, daca m-as intalni cu o persoana cu dizabilitati. I-am intrebat si pe altii lansand o leapsa pe Internet: http://ela.dizabillove.ro/2009/05/leapsa-dizabillovero.html. Adevarul este ca am avut norocul sa cunosc oameni puternici care s-au indragostit de persoane cu afectiuni locomotorii si niciun obstacol nu a impiedicat casatoria lor.