Poti sa ne spui cati ani ai?
Si ce ai facut de fapt pana acum, de nu ai lucrat?
Vreo calificare, scoala, plecare peste hotare, orice?
Am 25 de ani.De obicei am facut scoala de gastronomie.Dar eu am facut si curs de cofetar patiser.
Cursurile astea le-ai facut dupa ce ai terminat a X-a sau dupa ce ai terminat liceul, a XII-a?
In general un asemenea curs este de 2-3 ani,
Totusi, ce ai facut de cand ai terminat cursurile si pana acum?
Ai facut experinta pe undeva?
Cati ai ai stat fara munca?
Exista vreun motiv pentru care nu te-ai angajat in timpul asta?
Eu nu am slujba de 5 ani.Am facut 13 clase. Si cursul de cofetar l-am facut timp de 3 luni.
Dificil in cazul asta, ca nu ai muncit deloc, dupa cum vad.
Totusi, chiar si eu sunt curioasa, ce ai facut 5 ani de zile?
De unde ai avut bani sa manaci, sa te imbraci, incalti, sa iesi la o bere...
Si eu am 23 si nu muncesc pentru ca am fost ocupata sa ingrijesc doua case bolnava fiind si am stat si la tara si faceam si naveta la oras sa ii ajut aici si pe ai mei.Crezi ca e relevant asta?
Sti care este problema de fapt? Problema e ca angajatori cer prea multe de la un angajat. Daca nu ai scoala de ce nu ai, daca ai nu ai cat trebuie, daca ai cat trebuie nu ai ce cauta ei sa nu mai spunem de faptul ca la 23 25 de ani le cer experienta de 10 ani (era si o gluma pe internet legat de asta). Cred ca poti sa ii dai un sfat in loc sa ii faci un interogatoriu.
Mai sunt si persoane caznice din cauza problemelor de acasa sau din cauza unor probleme de sanatate.Si sunt sigura ca acei oameni nu au pretenti sa fie patroni ci sa aiba un salar minim pe munca lor.Dar trebuie sa fim si oameni sa intelegem unele chestii.
Nu-i relevant natalia, daca a fost munca pentru ai tai, sau munca casnica, dar, daca ai o atitudine convingatoarea si pozitiva ca stii ce faci, atunci ceri o sansa sa dovedesti ca esti buna si muncitoare si in foarte multe cazuri functioneaza, atitudinea ta pozitiva si dorinta cu care-ti exprimi intentia de a fii parte din compania respectiva.
Uita-te in ochii celui care te interogheaza si incearca sa fii sincera si deschisa, ca nu ai nimic de pierdut, in fond este doar un job si aici trebuie sa te vinzi foarte bine.
Le poți spune ca ai fost plecata din tara o perioada, sau ca ai mai lucrat câte ceva dar fără carte de munca... sau adevărul
prodandumitru57 întreabă: