| Malvina24 a întrebat:

Daca cineva ma invita mereu la restaurant sa mancam iar eu nu vreau sa ies cu aceea persoana cum pot s-o refuz politicos? Nu vreau sa supar aceea persoana insa chiar nu vreau sa ies si am si scoala, multe teme si nu prea am timp liber!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai mai multe variante ori iesi o data sa-i inchizi gura cu invitatia si apoi poate se linisteste cu invitatiile, ori i spui adevarul ca nu ai sentimente pentru acea persoana, ori i spui exact cum ai scris ca nu vrei sa-l superi, dar nu vrei sa iesi ca nu ai nici timp liber din cauza scolii si iti pare rau dar nu ai timp de nimic...

7 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Pentru o eleva nici nu prea cadreaza sa mearga la restaurant cu cineva strain de familia ei. Asa ca raspunzi simplu ca nu esti interesata sa mergi la restaurant pentru ca acest lucru ti-ar putea strica, daca te vede cineva de la scoala, iar pe de alta parte ca tu esti ocupata si nu ai nici timp pentru asemenea activitati.
Daca persoana respectiva te preseaza, cred ca esti nevoita sa-i comunici si faptul ca, nu esti interesata de el. Raspunsul tau trebuie sa fie finut, diplomatic si sa arati ca esti convinsa ca asa este cel mai bine pentru amandoi.
Mult succes, sanatate si tinete de scoala pentru ca aceasta perioada este cea mai buna pentru a te instrui si a-ti acumula cunostintele necesare pentru a deveni un om, care doreste sa devina cineva in viata.

| micurutza2005 a răspuns:

Pai ai mai multe variante ori iesi o data sa-i inchizi gura cu invitatia si apoi poate se linisteste cu invitatiile ,ori i spui adevarul ca nu ai sentimente pentru acea persoana ,ori i spui exact cum ai scris ca nu vrei sa-l superi,dar nu vrei sa iesi ca nu ai nici timp liber din cauza scolii si iti pare rau dar nu ai timp de nimic...

| kukubau a răspuns:

Graieste plaiesului:mai ce intentii ai cu mine? laughing sau nu simplu.

| tarziu a răspuns:

Lasa povestea cu timpul liber. de fapt nu'ti place de el! daca nu vrei sa il superi spunandu'i in fata, ii spui de exemplu ca ai prieten si e cam geloswinking

| imiplacemov a răspuns:

Spune-i sincer ce simti. E mai bine asa pentru amandoi decat sa te gandesti la cine stie ce scuze.

| PaStiLuTzEcUeFeCt a răspuns:

Pai ii sp ca nu poti ca ai treaba:ex:teme, invatat etc

| taifunkiller a răspuns:

Pai zii ceea ce ne-ai spus si noua :"Nu vreau sa supar aceea persoana insa chiar nu vreau sa ies si am si scoala, multe teme si nu prea am timp liber".