Niciodata! Intotdeauna citesc cu foarte multa atentie intrebarile pentru a putea oferi un raspuns care sa ajute intr-adevar persoana careia ii raspund...si crede-ma sunt obisnuita sa citesc intrebari/raspunsuri lungi.
Nu... ti'am citit si intrebare cealalta deci asta inseamna ca nu mi'e lene ...ba chiar mi se par mai interesante pentru ca sunt cu mai multe detalii
Daca cineva scrie mult, inseamna ca problema sau nelamurirea lui nu poate fi sintetizatá intr-o frazá.
Daca tot suntem aici, macar din respect pentru cel care posteaza ii citim toatá intrebarea. Daca nu stim sau nu am inteles, nu raspundem si trecem mai departe la o intrebare care are douá cuvinte si 3 puncte
Daca tu nu ai primit raspunsul de care aveai nevoie asta nu anseamna ca noua ne este lene...crede-ma eu stiu mai bine antrebarile pe care le-ai pus, decat tu.
Mie una imi face placere sa citesc...defapt chiar unele din raspunsurile mele sunt mai lungi decat intrebarile
Nu, citesc toate intrebarile cu atentie pana la capat, chiar si pe ale tale.si raspund deasemena cu mare atentie. dar tu?
Bai, ce oameni cu rabdare sunt pe TPU.nu m-as fi gandit ca sunt singura care nu prea citeste intrebarile lungi.
Nu.Am raspuns la destul de multe intrebari lungi... unele chiar super lungi si imi face placere.Pana la urma sunt aici ca sa ajut cu parerea mea.
Nu, imi place sa citesc intrebari lungi, asta inseamna ca persoana aceea are o problema grava sau o poveste lunga si interesanta
Scoripio nu esti singura citesc doar ce e important nu citesc asa orice... doar intrebarile importante