| Bobo1923 a întrebat:

Daca cineva sparge baza de date a jocului Metin ce se intampla cu el? Adica stiu ca a incalcat legea, dar cum va fi gasit?
P.S.Nu planuiesc o spargere.dar sunt curios pentru ca am aflat ca baza de date a mai fost sparta si as vrea sa stiu daca cei care au spart baza de date au fost pedepsiti..Contul meu acum cateva saptamani si cred ca cineva stia ce lv am si a intrat in baza de date, a luat informatiile de autendificare si a schimbat parola.big grin

Răspuns Câştigător
| PopAdrian a răspuns:

Daca problema e grava, poate fi inchis, dar daca e hacker destept, poate sa mai si scape. Cum va fi gasit? Stai linistit, cei care se ocupa cu prinderea hacker-ilor stiu ce fac, folosind metode de depistare de IP-uri gateway-uri etc.

Cand spargi baza de date de undeva pur si simplu ai acces la informatii. Parola nu avea cum sa o schimbe, deoarece ti se trimite mail de confirmare cand iti schimbi parola pe care tu trebuie sa il accepti si la e-mail nu cred ca mai are acces.

Stai linistit! Daca nu iti mai stii parola, foloseste functia de recuperare. Spor!