| liliana86 a întrebat:

Daca credeti ca se mai poate face ceva remediabil in tara asta, astept pareri pro, daca nu, contra.
Ideea e simpla, nu vreau sa promovez pesimismul in randul oamenilor, insa adevarul e peste tot. Romania, pica, devine Tigania!
Ce rost are sa mai nastem copii, sa ne dobandeasca caracterul nostru egoist, mandru, pervers? Si asa copii se fac cu bani acum; daca vrei sa nasti in siguranta nu ai decat doua optiuni valabile in contractul invizibil: sa bagi bani grei la usa medicului sau sa te intorci in sensul opus, asa cum ai venit, greu si obez.
Istoria e istorie si ramane in trecutul ei de glorie. I-am facut de rusine pe domnitorii nostri eroi: Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, Alexandru cel Bun, Mihai Viteazul, etc. Au luptat vitejeste pentru un viitor incert, in descompunere.
Curand, foarte curand Romania va deveni Tigania. Cei mai multi dintre romani fie se reseamneaza, fie fac ilegalitati. Dar cei mai buni dintre romani iau calea strainatatii si se gandesc de pe acum ce or sa devina : frantuzi, germani, italieni, caci nu vor mai face parte din tara lor de bastina. Daca nu ei, macar urmasii lor.
Oricate mandate s-ar succede, vor promova decat inselatoria; desi e democratie, termenul adevarat e individualism. Cu cine sa mai votezi? A doua zi aflii contrariul. Speranta ramane in continuare, nu si omenia. Si oricate vieti ai trai aici, tot nesatisfacut ai fii. Pentru ca asa e legea firii.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa stii ca ai ghicito pe asta am parasit tara si vreau sa imi schimb cetatenia laughing mai am putin dar nu am implinit termenul stabilit de legea lor pentru a depune juramant, etc. Si aici unde ma aflu eu sant multi fraieri, etc. dar in comparatie cu un roman mi se par mai de treaba asa chiar daca mint la greu si nu stie ce inseamna punctualitatea e mai bine asa decat sa stam cu un carton in buzunar drept buletin si sa ne fie rusine ce fac tiganii pe la straini.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare