| RAY a întrebat:

Daca dai dreptate tuturor ce personalitate mai ai? de ce multi nu pot accepta alte gandiri diferte si i privesc cu ura pe cei diferiti fata de ei?

16 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Trebuie sa existe un echilibru, nu dau dreptate tuturor, insa eu sunt dispus sa ascult si parerile altora.

| RAY explică (pentru Drimmero):

De acord, dar nu poti da dreptate tuturor

| SG1995 a răspuns:

Cand nu te poti pune in situatia altuia inseamna ca e lipsa de empatie, asta si fanatismul a dus cele mai mari orori si crime in masa comise vreodata la realitate.

| RAY explică (pentru SG1995):

Asa e man

Răspuns utilizator avertizat
| Raniaa a răspuns:

Daca dai dreptate tuturor, nu cred ca mai ai o personalitate, esti doar o maimuta cu buletin. Ipocrizie, prostie, imbecilitate.

| LittleBugsBunny a răspuns:

Pentru ca omul este o fiinta egoista si vrea sa se afirme cu orice pret uneori, presupun ca e o ramasita a instictului de a domina de prin vremurile primitive. Vorba aia daca tip mai mult sunt mai stimat si daca ii fac pe altii sa para mai prosti decat mine voi avea mai multa stima, voi fi mai bine vazut etc. Plus ca nu toti accepta faptul ca unii sunt mai buni decat ei si e vorba aia daca nu poti sa fii mai bun decat el fa-l pe el sa fie la fel de prost ca tine

| RAY explică (pentru LittleBugsBunny):

Corect asa e, ura este otrava sufletului, de asta multi sunt si complexati, frustrati

| LittleBugsBunny a răspuns (pentru RAY):

Nu ma refeream neaparat la ura, ziceam la complexul asta de inferioritate dat uneori chiar de parinti copiilor. E treaba aia ca nu suporti cand e unu mai bun decat tine desi a muncit de 10 ori mai mult decat ai facut-o tu

| bubu12234 a răspuns:

Cunosc asemenea persoane si chiar nu pot sa inteleg cum se identifica cu toata lumea. Totusi, cred ca este o problema la personalitatea lor, nefiind completa, nefinita sa zic asa. Poate fi si falsitate, pentru integrare si popularitate, dar oricum ar fi, e enervant

| RAY explică (pentru bubu12234):

Corect,a fi pe placul altora,a fi ipocrit,fals, mincinos doar pentru a lua partea la acel grup, iar cei care nu poarta masca ipocriziei sunt urati, mereu au existat oamenii urati de majoritatea, tu de fel cum esti?

| bubu12234 a răspuns (pentru RAY):

Eu am curajul de a-mi spune convingerile, lupt pentru multe dintre ele, ma feresc de genul acela de persoane, de fapt, la mine e simplu,, am ceva cu cineva,, ii zic in fata si nu il vorbesc pe la spate, iar eu la randul meu prefer tot asta. Nu ma complic, eu nu o sa ma pot preface niciodata ca imi place o persoana cand de fapt imi e total antipatica.

Ce inseamna pentru tine o persoana antipatica?

Multe, din multe unghiuri laughing

Sper ca eu nu sunt

Nu te cunosc