1) Virginitatea nu te scapa de o sarcina nedorita. Oricand vine vorba de joaca cu penisul iubitului ai grija ce se intampla cu sperma, sa nu ajunga in vaginul tau, iar cand e vorba de sex foloseste prezervativul
2) Tu nu ai de ce sa iti faci griji. O femeie nu este fertila cam cu 11 zile intainte de mentruatie, asa ca la tine nu se poate intampla nimic. (Daca nu ma crezi cauta pe net metoda calendarului.
3) Menstruatia, in cazul unei sarcini, nu se mai produce, aceasta fiind semnul care alarmeaza cele mai multe femei referitor la o posibila sarcina.
Maria, daca te joci cu prietenul, eu te sfatuiesc sa te informezi inainte despre riscuri.
Nu cred ca esti insarcinata, daca esti sigura ca el a ejaculat in exteriorul vaginului.
Dar poti face un test de sarcina pentru ca sa inlaturi orice dubiu.
Nu are cum sa fii insarcinata... dar nu mai face sex neprotezat daca vrei sa nu ai un copil
Mai, eu cand eram virgin ma jucam "pititea", "hotii si vardistii", "ruble", "capace"...
voi ce joc v-ati jucat?
il asteptam si pe prietenul tau cu intrebarea: daca dintr-o joaca cu prietena mea, am ejaculat, mai sunt virgin?
Odata ce a ejaculat in afara vaginului(mai esti si virgina) si nu a ejaculat "in tine", nu trebuie sa iti faci probleme, nu ai cum sa ramai insarcinata
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie acum 2 zile (eu fiind tot virgina) sunt tare stresata din cauza asta ca as putea ramane insarcinata... daca baiatul a ejaculat pe langa vagin(pe abdomen de exemplu), daca sperma se scurge spre vagin, spermatozoizii pot ajunge inauntru? deci pot ramane gravida? va rog am nevoie de un raspuns cat mai repede posibil