| chiftelutacrocanta a întrebat:

Daca doua persoane care locuiesc impreuna in aceeasi casa se cearta intre ele de Luni pana Vineri, cat de mari vor fi sansele ca in ziua de Sambata sa intervina o cearta intre cele doua persoane care locuiesc impreuna in aceeasi casa si care s-au certat intre ele de Luni pana Vineri? Credeti ca certurile sunt obsesii care provoaca dependenta?

6 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

O cearta "intervine" intr-un context de pace, acalmie... daca se cearta de luni pana vineri, cearta de sambata e doar o rutina happy
Si da, sansele sunt foarte mari. Certurile sunt slabiciuni, refulari ale unor frustrari sau nemultumiri, nu le-as numi obsesii. Probabil ca pot fi incadrate, psihologic vorbind, la compulsii, chiar exista oameni care simt nevoia sa se certe si sa fie permanent in conflict cu cineva.

| Christinne11 a răspuns:

Sper sa nu provoace despartire.happy eu ma cert zilnic cu prietenu meu pe motive banale laughing, dar nu cred ca ne v-a afecta, sper ca si la tine sa fie ok totul :*

| WaterDrop a răspuns:

Motivul lor poate fi o obsesie dar placerea de a te certa nu cred ca o are nimeni. De a te contrazice, poate.

| alexandru0sorin a răspuns:

Man eu nu cred ca certurile functioneaza asa probabilistic cu sanse de cearta date fiind cerutir anteriorare. totul conteaz de situatia curenta man gen nu am ce sa zic

mie imi place la nebunie sa ma cert mas certa toata ziua daca as putea sunt o persoana argumentativa

| Musique a răspuns:

Depinde.
Dacă ia salariu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult s-ar putea ca nici Duminica sa nu fie o zi lipsita de certuri.