Mos Nicolae e sfant.Nu ma bag. Dar lui Mos Craciun i-as lua un Ferrari rosu, sa moara toti renii de ciuda
Lui Mos Craciun i-as da cadou o saptamana la spa, iar lui Mos Nicolae un bilet de avion pana la Mos Craciun. Cand ajunge Mos Nicolae la Mos Craciun el va fi la spa
Lui mos nicolae o bota... n'ar avea, dupa atatia ani n'au invatat ca mie nu'mi place ciocolata? ... cu mos Craciun ii alta treaba.Lui ii dau un bici
BRO, ei, ii aduc eu niste craciunitzeeee...de fapt numai una care le intrece pe toate celelalte craciunitze, iar la mos Nicolae, tot o craciunitza ii aduc.
Critica, aducem amandoua craciunite si gagici, ce zici?si apoi amandoi mosii isi aleg de-acolo, din gramada aia de craciunite si gagici.
Le pun pe masa o farfurie cu biscuitii, fursecuri sau prajiturele si un pahar de laptic caldca sa calciu
Ce facem de fiecare data. Ii reconpesam cu prajiturele si lapte cald.
Sa prinda fortze noi pentru urmatoarea locatzie
Povestii le stii si tu nu?
Bro am ras cu lacrimi
pai asa stiam in povestii ca indopam mosii cu prajiturele si merge si lapte dupa niste prajiturel ca de aia is si asa grasii dar nah ce sa zic s-a mai modernizat lumea.Cu craciunitze sexy, sanie cu motor, in loc de lapte o bautura fara alcool dracul sa fie treaz:-J sa n-o ia pe caii gresite la baietel sa-i aduca papusoaie si la fetii masinutze
Uff asa multe de zis, hai fie ii iau lui mosu un baston
Ce nu are, la varsta lui i-ar c-am trebuii ca e batran si cara un sac maare si saracul pe ce se sprijina! Deci e ceva folositor
Si ce nu poate face cu un baston
Iar lui mos niculae nimic ca si el e zgarcit cu mine
Ia uite, pe aici punem problema din toate perspectivele, daca anduta aduce gagici eu aduc craciunite
BlueLine întreabă: