Rusia e comunista si n-are probleme vietnam la fel. Virusul a fost raspandit de infiltratori pusi pe treaba asta. Industria farmaceutica vrea bani si iluminatii doresc sa reduca populatia
Serios? Atunci ăla din China, pe unde o fi intrat?!? Nu de alta, dar Partidul lor Comunist e mult mai puternic decât a visat vreodată careva despre PCR.
Comunistii au ascuns incidentul de la Cernobîl, la ceva mult mai banal precum coronavirus nici ei nu ar fi luat in seama.
Păi tușeau din China, iar virusul se răspândea prin aer, călătorea ca un duh și tot ajungea în noi. Ce șanse ar fi existat să nu fim posedați?
Ei hai!
Intrebarea e buna, cred ca cei din Coreea de nord pot face fata si unei pandemii de zombi. In 24 de ore ar scoate dintii tuturor cetatenilor, si plici! : nu mai ai raspandire,
In 24 de ore, 24 de spitale construite și de aceeași muncitori, atenție! Știi atunci când a ieșit Godzilla de la ei din subteran? Dacă nu, înseamnă că și-au făcut treaba .
Ai auzit de asta intr-un film "Z day "
Virusul nu rezista in aer mai mult de un minut, asa ca...
Primul meu comentariu a fost la fel de serios ca cel cu Godzilla
Asa este.
Cred ca era serial dar eu am reusit cu greu sa vad doar acel episod.
Daca eram sub regimul comunist. Tu erai la munca si nu te plângeai ca te creste mama ta
Când m-am plâns ba? Hai sictir!
Depinde, virsului a pătruns din cauza circulației libere și schimbului liber de mărfuri. Deci nu putem știi cu exactitate...
ReddY25 întreabă:
anonim_4396 întreabă: