| enum a întrebat:

Dacă este seară și trimit un mail, mă adresez cu "Bună seara"? Oare e ciudat când va citi adresantul dimineața?

Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Cred că este un pic cam ciudat dar dacă este seară îi vei spune,, Bună seara!" chiar dacă cel care primeşte o să vadă dimineaţa. Altfel, dacă îi spui,, Bună dimineaţa!" o să pară că te-ai ţicnit şi nu ştii că e noapte. Sau, ca să eviţi scrii,, Bine v-am găsit"; sau,, Bună".

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce este ciudat?
Se vede ora când a fost trimis și trebuie să avem formule de adresare, trebuie să fim civilizați chiar dacă unii consideră că este o exprimare mecanică, obositoare, lipsită de tact, etc!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Putin este ciudat dar daca verifica ora cand la primit atunci nu i se va mai parea asa ciudat

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Este politicos să spui 'Bună seara!' dacă este seara. Dar dacă știi că acea perosană poate să citească mesajul dimineață, ar fi mai bine să spui 'Sărut-mâna' sau doar 'Bună!'.
Sper că am dreptate.
Baftă!

| Zatharra a răspuns:

Mie nu mi s-ar părea chiar ciudat...da' sigur alţii nu au aceaişi părere cu mine.
Decât să spui ''Bună seara!''(dacă ţie nu ţi se pare potrivit), mai bine spui doar ''Bună'' sau alt salut...Peace!