| Blackwoman27 a întrebat:

Daca esti trist si plangi in fiecare zi cam in cat timp innebunesti?

22 răspunsuri:
| powergirl a răspuns:

Ai nevoie sa vb cu cineva de incredere poate o prietena? daca ai asa ceva daca nu ai nu stiu ce sa zic incearca sa te destainui cuiva care crezi tu sunt mereu nervoasa si stresata si am zis si eu ca nu mai vreau sa traiesc asa nu am reusit sa fug de probleme asa ca le-am luat in plin care nu am putut rezolva am vb cu cineva care mi-e prieten bun in cazul meu e baiat am incercat sa vb cu fete care credeam ca sunt de incredere si am ajuns sa sufar mai mult asa ca am gasit dupa multe incercari un om in care stiu ca pot avea incredere si ma ajuta mult sa vb cu cineva mai uit de probleme si ma ajuta cu un sfat bun daca are daca nu ma face sa uit de ele si ma face sa rad deci incearca si tu sa vb cu cineva, poti sa vb cu mine daca vrei dar nu cred ca iti inspir incredere ca sunt straina dar poti incerca am vb cu cineva pe net si am ajutat-o si acum vb multe cu mine si nu o cunosc personal nici macar nu e din oras cu mine, asta era o paranteza

| RockNbeer a răspuns:

Nu cred ca ai sa inebunesti, poate ai sa spargi doar vreun record mondial

| AtateaConditii a răspuns:

In cativa ani, depinde cat de sensibil esti, partea buna e ca dupa ce innebunesti razi tot timpulaughing si nu iti mai pasa de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Plansul te ajuta sa te descarci.E bun.
Iar daca vrei doar"acel lucru", continua sa lupti pentru el, si daca pur si simplu nu se poate, cauta alt "lucru". Viata nu asteapta pe nimeni.Si gandeste-te doar ce-ar iesi daca toti am astepta ca lucrurile pierdute sa se intoarca singure la noi ori ca altii sa ne impinga mereu de la spate...
Problema este daca tii prea multe sentimente reprimate.La un moment dat chiar n-o sa mai fie ok.
Incearca totusi sa nu te mai victimizezi.

| neca a răspuns:

De ce crezi ca vei inebuni?
plansu ajuta.

| Blackwoman27 explică (pentru neca):

Pentru ca ma voi inchide in mine nu mai vreau pe nimeni si nimic

| neca a răspuns (pentru Blackwoman27):

Mai degraba tiai dori sa nu vrei pe nimeni si nimic
oameni se pot obisnui cu chesti aparent intolerabile cum ar fi singuratatea
vorbesc din experienta

(fara legatura, daca ai un acoperis deasupra capului si mancare cat sa nu mori de foame ar trebui sa fi recunoscatoare)

| Hexiled a răspuns:

Foarte repede

| Blackwoman27 explică (pentru Hexiled):

O luna 2 3?

| Hexiled a răspuns (pentru Blackwoman27):

Poate 1-2 zile

| Blackwoman27 explică (pentru Hexiled):

Buna gluma....plang 2 luni in fiecare i si inca nimic

| zurick a răspuns (pentru Blackwoman27):

Poti sa plangi si cativa ani si sa nu innebunesti.
Acum spor la plans! laughing
Glumesc, sa-mi scuzi nesimtirea te rog!
Din ce cauza esti in aceasta stare
?

| Blackwoman27 explică (pentru zurick):

Probleme,multe probleme....nu mai vreau nimic, absolut nimic, doar acel lucru...sad iar daca nu se poate chiar nu mai vreau sa mai traiesc

| zurick a răspuns (pentru Blackwoman27):

1.Lupta pentru ce vrei niciodata sa nu demonstrezi ca esti o persoana lasa.(ma refer la daca sa mai traiesti sau nu)
2.Ar trebui sa gasesti cauza si sa incerci sa repari(ti-as fi spui mai multe, dar nu mi-ai zis ce fel de probleme ai)
3.O solutie care te calmeaza este sa scrii pe o foaie tot ce te apasa(ai grija sa fii singura)dupa poti face ce vrei cu acea foaie.Ai sa vezi ca are efect si eu o folosesc.

| Mazzenine a răspuns:

Intrebarea e "cam in cat timp inebunesti?". Intrebarea este "De ce esti trista si plangi? ". Tristetea fiecarui om este diferita de la caz, la caz. De obicei, dezamagirea este cazul principal al copiilor din ziua de azi. Altul este dorinta de a avea prieteni, viata fara griji si fara durere. Niciodata nu o sa poti schimba asta. Cei care sunt nascuti sensibili si sunt expusi la chestii de genul asta, vor fi asa toata viata. Nu ii poti schimba, nu ii poti ajuta, nu ii poti inrautatii. Ei isi fac asta singuri, ei o sa moara in suferinta. Eu am ajuns de multe ori sa imi pierd firea in agonie si sa lesin de anemie. Eu, de obicei ascult muzica, ca sa ma calmez, dar pentru nimic. Du-te la un psiholog. Cea mai buna alegere si cea mai usoara. Acesta o sa te schimbe. Sfatul unui om care iti citeste viata doar prin niste trairi de-ale tale, este unul care schimba multe drumuri si multe vointe. Fii tu insuti si vei fi placuta de catre cei ca tine.

| anoonym a răspuns:

Incearca sa nu mai plangi! gandeste la rece... Dumnezeu ti-a dat o viata trebuie sa o traiesti din plin!

| Blackwoman27 explică (pentru anoonym):

Ce viata mi-a dat, nu-i doresc nimanui viata mea

| anoonym a răspuns (pentru Blackwoman27):

Pai de ce ce ai de esti dezemagit/a? nu mai fi asa o sa ai numai de pierdut!

De ce nu as fi? nu mai am ce sa pierd, am pierdut absolut tot

Eu nu vreau sa gandesti asa uita-te la viata dintr-un alt punct de vedere. nu te supara pe Dumnezeu ca poate ti-a facut vreo nedreptate>poate te-a pus la incercare!

Incercarea e pentru totdeauna?sad

Dumnezeu te pune la incercare sa vada cata incredere ai in el, daca el te vede ca te-ai despartit de el atunci nu va lasa sti proverbul:''iisus lasa turma lui de oi ca sa aduca pe ceea ratacita la el''! nu mai fi asa si nu te mai supara pe Domnul poate dintr-o greseala facuta de tine! raul IL intreaba pe Dumnezeu daca poate sa-ti faca tie rau iar Dumnezeu te pune la incercare! asa ca nu te lasa invins/a de rau