Eu nu pot trai cu 6000 de lei, ce sa mai zic de 2000 de lei... stiu cand aveam salariu 6000 ca niciodata nu-mi ajungeau banii
Solutia e sa castigi mai mult, simplu.
Bravo, ești un om logic, conștient și destept.
Râde mama ta si e normal. Nu vei castiga 2000 de ron daca stai mai mult pe TPU si pui intrebari ciudate.
Eu spun asa, banii de pe tigari sa-i dai pe mancare, ca fara mancare sanataosa iti distrugi sanatatea si nimic pe lumea asta nu conteaza, decat sanatatea.
Tigarile sunt ultimile lucrui pe lumea asta pe care ar trebuiis a le cumperi, si asta daca ai avea peste 10.000 de roni pe luna. Mult prea scumpe ca sa iti permiti o asa otravire.
Daca tatal tau a fost fumator, atunci ar fi o alta explicatie grava, de ce este acum pe aparatul de oxigen.
Poate inveti ceva din asta...
Bine spui tu, dar și asa, eu nu o sa îmi permit ieșiri în oras și sa ii iau și eu bureți de vase în casa... Cred ca tot cu prietena telepatica rămân ca aia nu vrea bani, vrea iubire doar
Avand in vedere ca nu dam bani pe tigari... Si nu toată lumea lucrează pe minimul pe economie unii de descurcam
"300 de Ron cheltuieli, gaz, apa, curent, florisal, femeie de servici"
dublează asta, deja ești pe minus! Mai stai o vreme cu mamă-ta
Eu as organiza altfel bani. Daca tot ai nevoie de chirie ia una mai ieftina.Gaseste si tu ceva la un 600 de lei și mai economisesti bani.Iti iei tigari de un 400 de lei sau treci pe rusești, iar din 1000 iti iei mâncare, iti plătești facturi.
Cand ai nevoie de haine noi sau mai stiu eu ce, mai poti prinde si tu un ciubuc.
Ciubucul e bun de hârtie igienica și role de bucătărie, nenea, nu de haine
Dar stii ca un om competent poate sa castige si mai mult de 2000 de lei pe luna? Numai ca tu nu ti-ai pus niciodata problema de a fi un om competent. Grija ta principala este fumatul si postarea de intrebari tembele.
Pai daca nu esti in stare sa castigi mai mult de 2000, aia e, te descurci cu 2000. Nu știu cum că nici pe vremea când eram studentă nu aveam doar atât. Din bursă + ce mai câștigam eu tot se strâgeau mai mulți. Trebuia să te gândești la cum vei trăi cu 2000 de lei în timpul pe care l-ai economisit nefăcând nimic util cu viața ta.
Mancarea va costa mai mult, depinde de oras dar poti gasi mai ieftin chirie undva la 100euro. 600 lei pe tigari wtf?
Bine ca nu zici sa stau cu animalele în coteț
Gasesti la 100 de euro mai in toate orasele exceptie cateva mai mari. Acu nu vrei sa stai direct in centru? cauta asa mai la margine. Eu am stat in chirii in mai multe orase stiu preturile, si exact cat consum. Nu fumez, nu beau cu 1.000 de lei acopeream strictul necesar Chirie+Mancare+Facturi. Iarna cu ceva in plus pentru caldura. Asta imi placa in Ro Salarii mici dar si preturi mici.
Copile, ai cam multe pretentii la banii astia, nu crezi? Ai considerat vreodata sa faci o facultate si sa te angajezi in domeniu daca tot vrei bani? Banuiesc ca nu, din moment ce tu stai pe TPU toata ziua si pui numai intrebari impertinente
Sunt si salarii mari, daca lucrezi intr-un domeniu bun.
Pleaca in afara mai bine, la depozite in Germania sau Anglia, iti dau ~1700 de euro si nici n-ai nevoie de BAC
"nici n-ai nevoie de BAC" -> adica aia angajeaza toti retardatii?
Si CUM te descurci in Germania sau Anglia cu 1700 de euro... cand eu in Ro nu ma descurcam cu banii astia?
Aparent, da, cunosc cazuri
Unii oameni se descurca cu 1700-2000e stand singuri
Hahaha, aia au iubita imaginara inseamna