| LucYusAnOnYmuos a întrebat:

Daca exista masoneria si ne distruge economia si tara de ce nu face poporu nimic? toata lumea aude de mosonerie si de modul lor de operare dc nu i opreste nimeni?

8 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Masoneria conduce totul din umbra.Sunt foarte puternici si multi, desi niciunul dintre ei nu va recunoaste niciodata.Nici macar masonii nu se stiu intre ei, cum sa-i gasim noi? Daca am lua putina atitudine, poate am reusi sa schimbam ceva, dar nu prea multe ca e clar ca nu o sa putem indeparta masoneria!

| adinaciosescu a răspuns:

Pentru ca e o comunitate foarte puternica.Conducatorii masonilor practic sunt conducatorii lumii intregi.Cam toti demnitarii si oamenii "cheie"ai lumii sunt masoni.De acolo ei se aleg cu mari beneficii.Deci si daca ar vrea cineva sa-i starpeasca, nu v-a putea niciodata.Multi dintre ei tin secret acest lucru, deci nu vei sti niciodata de cine sa te iei.

| Laura a răspuns (pentru adinaciosescu):

Așa-i că Ceaușescu este în viață și trăiește alături de 2pac în Cuba? Și că omul n-a fost niciodată pe lună?

| adinaciosescu a răspuns (pentru Laura):

Tampenii!

| Laura a răspuns (pentru adinaciosescu):

La fel ca teoriile "conspiraționiste" despre masonerie.

| LucYusAnOnYmuos explică (pentru Laura):

laughing) da si acum de recent e si Mykel Jakson cu ei.

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Pentru ca masonii sunt 1 la 5 locuitori, exact ca securitatea de pe vremea lui Ceausescu

| FireOfSerenity a răspuns:

Daca ar disparea masoneria ar disparea si economia.