| Ralf1971 a întrebat:

Dacă există risc de înbolnăvire cu boli cu transmitere sexuala inclusiv HIV, de ce nu sunt arestatate toate prostituatele, acestea fiind un pericol public?

Răspuns Câştigător
| Loreddana a răspuns:

Toata lumea stie ca tactica asta nu are niciun rezultat. Le aresteaza apoi ele revin pe strada. Pentru ca, stii vorba aia "Poti sa scoti c. urva din strada dar nu poti sa scoti strada din c. urva."
Eu am alta propunere. Ce are fi daca s-ar legaliza prostitutia, astfel incat le-ar face bordel legal unde ar fi in siguranta atat ele cat si clientii. Fiind legal li s-ar face si asigurare medicala si controale periodice eliminand riscul de a imbolnavi clientii. Ar mai plati si impozit contribuind si ele cu ceva in societate. Atat de multe probleme s-ar putea rezolva cu putina intelegere si toleranta. DAR, poti sa faci ceva in tara asta de habotnici retardati cu mentalitate primitiva? Mai greu.

| Ralf1971 explică (pentru Loreddana):

Nu cred ca problema se rezolva din punct de vedere medical privind bolile cu transmitere sexuala, daca se legalizeaza bordelurile.
Pentru a se evita bolile venerice, ar trebui verificate atât prostituatele cât și clienții înainte de a se produce actul sexual, ceea ce este imposibil.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Deci prostituata e aia care i dai banii sa faca sex cu tine si iubita si sfanta la aia care i dai mai mult si cica ai o relatie si te inseala cu primul, cine e pericol public? las ca nu toate u hiv, plus ca exista si metode de contraceptie

| mihai69 a răspuns:

În America sunt arestați bărbații care propun oferirea de foloase (bani etc.) în schimbul sexului. Cred că e o soluție mult mai eficientă.

| grab a răspuns:

Pentru ca nu asa s-a gandit problema.
de vina e ala care se duce la ele.

| MaliciousDeath a răspuns:

Nu sunt un pericol public.
E propria ta alegere sa apelezi la serviciile lor.E ca si cum cineva te-ar intreba:
-Vrei BTS?
Si tu zici "Da."
Si primesti BTS.
Acum a cui e vina?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MaliciousDeath):

Nu aveți dreptate pentru că nu toti barbatii sunt constienti de riscurile la care se expun, și statul ar trebui să se gândească la acești bărbați proști, care riscă pentru o plăcere de câteva secunde.

| MaliciousDeath a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta inseamna ca e o problema cu educatia.
Atat comunicarea parinte-copil cat si ed. in scoli.
Iar daca unii inca se lasa condusi intr-o mare masura de instinctele primare(ex. cel sexual), sincer chiar nu ma deranjeaza daca dau coltul.
Vad ca pui problema copiilor.Mi se pare cu atat mai injositor.Cand ti-ai creat deja o familie, e cam jenant sa dai ture pe centura in cautarea unei bucati de carne si sa te consideri victima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca nu te duci tu carne proaspata in cusca leului asa de bunavoie. Logic!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna intrebare..sa asteptam raspunsuri acum happy

| jrockfreak a răspuns:

Ar trebui arestați porcii care le obligă să se prostitueze și le folosesc ca pe niște obiecte! Dar banii vorbesc din păcate, plus că mai sunt și alți răsăriți precum unii de aici care cred că acest lucru e ok... God bless the planet Earth.

| anonim_4396 a răspuns (pentru jrockfreak):

Doamna nici o fata sau femeie nu poate câștiga atât de multi bani, încât sa se vindece de HIV, Hepatita, Sifilis, sau alte boli incurabile, așa că mai bine ar mătura strazile decât să practice prostituția.

| jrockfreak a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar cine îi trimite acolo? tongue cine câștigă de pe urma lor? Să nu mai spun de nefericiții ăia care apelează la "serviciile" lor. Pe lângă că se mai trezesc cu boli, ce fel de viață trebuie să ai dacă ajungi la prostituate? Prea multe înghițim în ziua de azi.

| dani2404 a răspuns:

De ce se vand tigarile daca pe pachet scrie mare cat casa : fumatul ucide? E cam aceeasi treaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru dani2404):

În principiu aveți dreptate, dar nu este la fel de rau, deoarece fumatul ucide în 30-50 de ani sau niciodata de la fumat, în comparatie cu cei care frecventeaza prostituatelede la care pot lua HIV și mor în 10-15 ani.
Fiecare are copii și problema trebuie luata in serios.

| nyty20 a răspuns:

Vrei sa ramai orfan

| juannn a răspuns:

Nu sunt un pericol public, hai sa vedem si pozitivul lor in societate. 1. reduc namarul violurilor din societate. 2. si una ele nu obliga pe nime ca sa vina la ele sa intretina relatii sexuale. cine se duce se duce de buna voie. daca nu ar fi ele cred ca numarul de violuri ar fi mai mare. si inca una. ce persoana care se crede desteapta pleaca la prostituate si intretine relati sexuale fara perzervativ? daca persoanele ar respecta sexul protejat nu s-ar ajunge aici. un bun exemplu este Germania care a legalizat prostitutia si toti cleenti is obligati sa folosesca perzervativ. aceasta e bun petru tineri care nu pot cuceri fete si au un caracter slab cum ar fi daca nu ar fi prostituatele a viola o fata cu se mai aude din cind in cind sespre violurii.