Poti sa faci orice facultate vrei, indiferent de profilul care il ai in liceu.
Eu sunt clasa a 12-a si voi termina realul si vreau sa merg la facultatea de drept.Nu conteaza profilul, conteaza ce-ti place tie sa faci mai departe, de ce te simti in stare sa urmezi.
Depinde! o buy the wauy that niror imitates him sau! s
depunde de ce faci! si cum te descurci psihologia e ffoarte importantya si dac cvrei sa -ti dau o ide eeegandeste-0tr!
ce-ai spunde atunci cand ai scoate un om dinbn ghetou?
Desigur.Nu conteaza profilul.Admiterea la facultate nu are legatura cu ce ai facut tu in liceu.
Chiar nu conteaza ceea ce termini...si eu am terminat mate-info si continui pe latura asta am intrat la fizica dar puteam la fel de bine sa dau la psihologie drept etc facultati umane... din contra cu un profil real ai mai multe sanse in schimb daca esti la filologie e cam greu sa te duci la fizic mate etc...asadar continuui cu ceea ce iti doresti! multa bafta!
De ce nu? depinde si cum se va intra la facultatea de psihologie, cu dosar, sau cu examen( si atunci sa te interesezi la ce sa da examen, sa astii la ce sa te pregatesti mai mult in anii de liceu). Poate ca la profilul real se face mai multa psihologie. Eu de exemplu sunt la filologie si nu am facut decat un an, intr-a 10-a.
Sigur, daca iti place si simti ca asta vrei sa faci mai departe, poti sa te duci la orice facultate, indiferent de profilul liceului. Eu sunt studenta la psihologie si am fost la profil uman, dar de asemenea am colegi care s-au dus la medicina si chimie, asadar viitoare meserii care nu prea au treaba cu umanul. Ideea e ca da, se poate