Sunt atat de incapatanata, incat nu abandonez pana cand nu fac acel lucru, sau pana nu am acel lucru. Voi trai cu regrete tot timpul daca nu il obtin.
Adevarul e ca eu decate ori fac ceva pentru inceput, imi iese, e mai complicat a doua oara, parca nu mai e asa cum trebuie, dar sunt o persoana care, da, imi place sa triumf in ceia ce fac, si nu ma las pana nu imi iese asa cum trebuie o zi plina de bucurii
Parerea mea este ca daca un lucru nu-ti iese din prima ar trebui sa mai incerci pentru ca poate a doua oara vei reusi. Asa mi se pare cel mai bine.
Merg inainte pana imi iese.Nu abandonez decat daca sunt convins 100% ca intr-adevar nu merge.
Depinde ce lucru e. Daca e un lucru pe care il vreau terminat,incerc pana imi iese.Dar daca e un lucru la care am obligata sa muncesc, il las balta, desi ar trebui sa continui.
Sincer, pot sa-l fac de 100 de ori si sa nu-mi iese, ca eu oricum incerc in continuare. Nimic nu e imposibil, asa ca ma ghidez pe principiul asta, deci, incerc... pana o sa-mi iese!
Daca doresti atat de mult sa il realizezi logic ca mai incerci si nu numai inca o data ci pana cand fc ca acesta sa devina realitate
Daca chiar ti'ai propus sa faci acel lucru,trebuie sa incerci mai mult si in niciun caz sa abandonezi daca nu iti iese din prima, sunt sigura ca daca pui mai multa vointa vei reusi sa faci ce ti'ai propus! bineinteles ca asta depinde si in ce consta acel lucru, dar sunt sigura ca vei reusi! incearca si nu renunta asa usor! fundita?
AndrewTate7789 întreabă: