Mie mi-a daruit un baiat un trandafir pe care l-a rupt de pe marginea drumului. nu-l cunosteam si nici nu l-am mai vazut de atunci. mi s-a parut frumos gestul lui. dar nu stiu ce sa zic in cazul tau. daca sunteti implicati intr-o relatie e posibil sa i se para ca nu o pretuiesti suficient, dar daca sunteti la plimbare si il rupi pur si simplu si i-l daruiesti o sa creada ca esti spontan
Bineinteles!
Parcul nu este gradina ta proprie, nici piata de flori, ci un loc public, poti fi si amendat pentru ruperea florilor.
De asemenea nu stiu daca respectiva te-ar privi chiar bine, gandindu-se cat de mult tii la ea, de nu vrei sa cheltuiesti cativa lei pentru ea.
Da, n-ai voie sa rupi florile din parc!
Trebuie să stea acolo până se ofilesc, cum să le rupi tu pentru a zmulge un surâs?
Daca toti ar lua flori, adio parc frumos! Deci este gresit, este un gest frumos dar poti cumpara o floare din banii tai.
Nu! Categoric nu e gresit! O femeie trebuie sa aprecieze floarea, nu cati bani ai dat pe ea. Din cauza asta nu merg multe relatii:pentru ca totul se rezuma la bani. Cand banii se termina si nu mai sunt bani de flori ce faci? Te desparti? )
Daca nimeresti persoana potrivita atunci cand rupi o floare pentru ea de pe drum o sa aiba lacrimi in ochi de bucurie.
anonim_4396 întreabă: