Intrebarea ta imi aduce aminte de un proverb:"Desteptul invata din greselile altora iar prostul nu invata nici din ale lui"!
Eu nu ti-as oferi argumente ci as trage o concluzie:daca azi n-ai mai repetat greseala de ieri, inseamna ca esti o fata desteapta.Si vei deveni inteleapta daca iti vei aminti de greseala si maine!
Este şi o vorbă care spune : " Deşteptul învaţă din greşelile altora; omul obişnuit din greşelile proprii; prostul nici din greşelile sale.
Invatam din greseli, nu este placut sa gresesti, dar daca tot o faci, macar sa tragi invataminte.
Mereu avem cate ceva de invatat din greselile pe care le facem. Si acele greseli ne sunt invatatura de minte, pe care sa nu le mai facem a 2-a oara.
Din fiecare rateu de care avem parte in viata, intotdeauna avem ceva de invatat, spre a ne fii invatatura de minte pentru data viitoare.
Adica daca ieri am facut o greseala azi am invatat sa nu o mai repetam. Vorba aia:''Invata din greselile tale ca sa nu le mai repeti''
Pai, omul din greseli invata.important e sa ne dam seama si ne asumam greseala facuta, si atunci invatam si ne dam silinta sa nu se mai intample.
greselile fac parte din viata noastra si la randul lor ne ajuta oarecum sa crestem.
anonim_4396 întreabă:
xFakeSmilex întreabă: