Cu atat mai bine!
Dar,este necesara crema de protectie solara,in Grecia o purtam tot timpul anului,iarna si vara,mari si mici, barbati si femei!
Si nu din motive de frumusete ci din motive de sanatate, soarele poate fi nociv, petele si alunitele care apar neprogramat pot fi maligne, nu benigne intotdeauna!
Sfatul meu este sa folosesti cremitsa respectiva pentru fata, poate cu un grad de protectie mai scazut(25-30) daca-ti sunt dragi pistruii!
Ii poti obtine, dar fa-o sanatos, fara pete inestetice sau alunite nesanatoase!
Dacă ai noroc, da, este posibil să-ţi răsară nişte pistrui pe faţă.
Dar nu-ţi chinui faţa doar pentru asta, nu forţa. Nu e bine să se exagereze cu expunerea la soare.
Foloseste creme de protectie solara de calitate, pentru fata cu grad de protectie 50, pentru corp cu grad de protectie 30 si nu vei face pistrui si nici pete.
Cu atat mai bine!
Dar,este necesara crema de protectie solara,in Grecia o purtam tot timpul anului,iarna si vara,mari si mici, barbati si femei!
Si nu din motive de frumusete ci din motive de sanatate, soarele poate fi nociv, petele si alunitele care apar neprogramat pot fi maligne, nu benigne intotdeauna!
Sfatul meu este sa folosesti cremitsa respectiva pentru fata, poate cu un grad de protectie mai scazut(25-30) daca-ti sunt dragi pistruii!
Ii poti obtine, dar fa-o sanatos, fara pete inestetice sau alunite nesanatoase!
Da e posibil daca nu te protejezi. ai mei au acele mici pete pe spate sau piept, pot aparea si pe fata.
anonim_4396 întreabă:
intrebcenustiu întreabă: