| zuzuxdf a întrebat:

Daca ies afara si stau in soare mult sau si la plaja cand merg in special cand soarele imi atinge fata e posibil sa fac pistrui?(mentionez ca ai mei au avut)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Cu atat mai bine!happy
Dar,este necesara crema de protectie solara,in Grecia o purtam tot timpul anului,iarna si vara,mari si mici, barbati si femei!
Si nu din motive de frumusete ci din motive de sanatate, soarele poate fi nociv, petele si alunitele care apar neprogramat pot fi maligne, nu benigne intotdeauna!
Sfatul meu este sa folosesti cremitsa respectiva pentru fata, poate cu un grad de protectie mai scazut(25-30) daca-ti sunt dragi pistruii!
Ii poti obtine, dar fa-o sanatos, fara pete inestetice sau alunite nesanatoase!happy

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă ai noroc, da, este posibil să-ţi răsară nişte pistrui pe faţă.

Dar nu-ţi chinui faţa doar pentru asta, nu forţa. Nu e bine să se exagereze cu expunerea la soare.

greece12
| greece12 a răspuns:

Foloseste creme de protectie solara de calitate, pentru fata cu grad de protectie 50, pentru corp cu grad de protectie 30 si nu vei face pistrui si nici pete.

| zuzuxdf explică (pentru greece12):

Pe fata nu folosesc nu am nici o problema.Imi plac pistruii.^.^

| greece12 a răspuns (pentru zuzuxdf):

Cu atat mai bine!happy
Dar,este necesara crema de protectie solara,in Grecia o purtam tot timpul anului,iarna si vara,mari si mici, barbati si femei!
Si nu din motive de frumusete ci din motive de sanatate, soarele poate fi nociv, petele si alunitele care apar neprogramat pot fi maligne, nu benigne intotdeauna!
Sfatul meu este sa folosesti cremitsa respectiva pentru fata, poate cu un grad de protectie mai scazut(25-30) daca-ti sunt dragi pistruii!
Ii poti obtine, dar fa-o sanatos, fara pete inestetice sau alunite nesanatoase!happy

| SiMpLa a răspuns:

Da e posibil daca nu te protejezi. ai mei au acele mici pete pe spate sau piept, pot aparea si pe fata.