| Furnicuta000 a întrebat:

Daca ii dau mail unui profesor sa il intreb ceva si imi raspunde, ii mai dau mail sa ii multumesc? Cum e corect?

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Ii răspunzi cu mulțumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar pentru ca interactiunea se face pe internet nu inseamna ca trebuie sa renuntam la politete. Poti sa incepi cu o formulare de genul "V-as fi recunoscatoare/V-as multumi daca ati putea etc" si/sau sa ii multumesti dupa ce te ajuta pentru timpul acordat sau ce vrei tu sa ii spui. As evita multumirile anticipate pentru ca denota ca persoana aia ar fi la cheremul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la ce anxietate am cand trebuie sa vorbesc cu profesorii online, tremur si-mi bate inima mai rau ca dupa 30 min de jogging si mereu intreb vreo 10 oameni ce sa scriu dupa fiecare mesaj. rolling on the floor Eu una le zic multumesc, sa stii ca observa chiar si cel mai mic detaliu si il tin minte. Problema e cand iti pun emoticon zambitor sau inima la final, ca profa de romana. Ce naiba le scrii,,, si eu va iubesc"?

| Furnicuta000 explică (pentru anonim_4396):

Te inteleg perfect sa stii laughing mereu ma intreb "oare am facut bine", "oare am zis o prostie", "oare cum interpreteaza", "oare ce o sa creada despre mine" etc

| Michaeel a răspuns:

Asa ar fi frumos, dacă profesorul ți-a răspuns și te-a ajutat ar trebui sa ii mulțumești ca acum nu este prietenul tău din fata blocului ca să îl lași pe seen.