| mentholinks a întrebat:

Daca imi cumpar ochelari de soare de firma credeti ca voi reusi sa atrag vreo fata?

42 răspunsuri:
| minrest a răspuns (pentru mentholinks):

Orisice stiinta, care iti place tie. Poti sa mergi si pe incercate. Oricare raspunde la un set de intrebari; nu poti sa-i ceri nici uneia sa raspunda la toate. De exemplu, mie imi place Istoria, si am trecut la stiintele cu care are mai mult de a face, cu care se foloseste in combinatie- toate stiintele sociale. Aici ai cursuri, gratuite, de la cele mai bune universitati, dar nu avansate sau mult specializate, caci acelea nu sunt gratuite. Vezi ce iti place, daca crezi ca e bine. http://www.openculture.com/freeonlinecourses

| mentholinks explică (pentru minrest):

Mersi, am sa ma uit pe site sa ma mai documentez si eu macar pentru cultura mea generala. Apropo, tu cam ce, in ce mai crezi acum? Fiindca esti cam singurul care imi ofera raspunsuri cel putin satisfacatore la intrebarile mele de la religie.

| sopranaCadaverica a răspuns:

Baiete, sunt doar niste ochelari… Eu sunt tipa si nici nu stiu care ar fi diferenta intre unii ''de firma'' si altii de la chinezi. De ce m-ar interesa cati bani ai dat pe ei? Ce rezulta din asta? Ca exista si animale care isi cumpara masini scumpe in rate, pe credit si ei nici macar nu au adapost, dorm pe la rude cu schimbul…
Tu practic incerci sa te ''vinzi' unei tipe. Devii sau pari o masinarie masculina de facut bani (ca asta inseamna daca porti ceva de firma si vrei atentia femeilor) si de intretinut femei care s-ar uita la tine doar pentru ca ai... ochelari de firma. Si altele.

| SilentRain a răspuns (pentru mentholinks):

Personalitatea ta e soluția

| mentholinks explică (pentru sopranaCadaverica):

N-ai inteles. Eu sunt cam urat si ma gandeam ca cu ochelari par mai frumos si poate se uita vreo fata la mine adica sa ii atrag atentia atata tot. Ca si o mancare care arata rau nu prea iti vine sa o gusti sa vezi daca e buna. Nu stiu de ce sari asa ca doar nu am insinuat ca fetele ar fi toate superficiale.

| mentholinks explică (pentru SilentRain):

Nu stiu ce sa zic. Sunt si destul de timid. Am avut ocazii sa fiu cu fete cand eram mai tanar si chiar unele se aratau interesate de mine dar nu a fost sa fie. Am gresit mult in viata dar sa lasam regretele deoparte ca maine trebuie sa mergem la munca.

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru mentholinks):

Cat de ''urat'' esti? Poate esti foarte subiectiv si ai in cap idealuri masculine. Trimite-mi o poza.
Nu am vazut nici un baiat urat, poate doar nearanjat, murdar, cu o frizura nepotrivita trasaturilor, pensat s-a.m.d. Frizura si sprancenele conteaza foarte mult, barba la fel, daca ai. Conteaza doar atitudinea pana la urma, ca si o tipa frumoasa, dar nesigura pe ea, poate parea prostuta si neatractiva. Concentreaza-te mult pe educatie, citeste mult, fii curios, cauta lucruri, construieste-ti o rutina placuta, pe langa cea de la serviciu. As prefera sa vorbesc cu un tip uratel, dar care stie gramatica limbii romane, are ce sa imi povesteasca, decat sa ascult prostiile si laudaroseniile unuia cu ochi albastri si bicepsi.

| Raducons a răspuns:

Nu vei reusi iti dai seama, ai rabdare o sa atragi pe cineva si fara

Lasă trecutul în urma, gândește-te doar la viitor
Deh'si mâine la munca!

| mentholinks explică (pentru SilentRain):

Astept sa treaca timpul sa imi intre banii. Tie cand iti intra salariul?

Pe 13 - 14, chiar ma gândeam la asta

| SupMates a răspuns:

Neindicat!